Ola pola! Nike Air Max-sneakers kregen een vrouwelijke make-over en zien er nu zo uit

Print
Ola pola! Nike Air Max-sneakers kregen een vrouwelijke make-over en zien er nu zo uit

Foto: Nike

Sneakerfans, hou je hart vast! Onze favoriete basketsloefkes – waar we er onder andere al ettelijke van versleten hebben – kregen een make-over. En ja, uiteraard hebben we het over de ‘Air Max’ van Nike. What else?! Benieuwd hoe de sneakers er tegenwoordig uitzien? Scroll dan snel verder…

Waar de sneakerwereld vroeger geregeerd werd door mannen, is dat ondertussen al even niet meer het gedacht. Tjah, als het om schoenen gaat, zullen mannen nu eenmaal nooit van ons winnen. Daarom lanceert Nike de Nike Air Max Dia, ontworpen door en voor vrouwen.

De sneaker ziet er iets strakker uit dan z’n voorganger en bestaat deels uit doorschijnende stof, zodat je ze een persoonlijke toets kunt geven door middel van de kleur van je kousen. Op de hiel van de schoen staan vier stippen, verwijzend naar de vier vrouwen die achter het ontwerp zitten. De bekende ‘Air Max bubbel’ zit op een elegante hoogte zodat de sneakers er niet te volumineus uitzien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ??????????? (@kvadrat_sneakers) op

 

Ben jij helemaal verkocht? Je kunt de nieuwe Nike Air Max Dia voor 120 euro scoren via Nike.com, de SNEAKRS-app, of een select aantal retailers. Wie nog even geduld kan uitoefenen mag zich eind januari verheugen op meerdere kleuren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door YoMzansi SNEAKERS (@yomzansisneakers) op

 

 

Meer over schoenen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video