Tattoo love: dit zijn de 9 populairste tattootrends voor 2019

Print
Tattoo love: dit zijn de 9 populairste tattootrends voor 2019

Foto: Vogue

Droom jij al lang van een tattoo, maar zou jij met gemak de prijs voor grootste twijfelaar in de wacht kunnen slepen? Inked Magazine lijstte alvast de populairste tatttootrends op voor 2019. En of course is een tatoeage iets persoonlijk, een beetje inspiratie kan nooit kwaad. Zeker als die inspiratie in de vorm van prachtige bloemen- en Disneytattoo’s komt!

 

1. RÖNTGENSTRALEN

We spreken waarschijnlijk voor iedereen als we zeggen dat we liever geen bezoekje brengen aan radiografie. Want een röntgenfoto betekent meestal niet veel goeds. Maar als het om tattoo’s draait, zijn het kunstwerkjes waarbij veel gebruikt gemaakt wordt van schaduwen en overlappingen. Een effect dat vooral tot z’n recht komt bij bloemen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joice Wang (@joicewangtattoos) op

 

 

2. BINNENKANT OOR

Onze oren hadden het zwaar te verduren in 2018 door alle gigantische oorbellen of een veelvoud aan kleintjes. Maar ook in 2019 staat dit specifieke lichaamsdeel in de belangstelling, en dat omdat je oren – en meer bepaald de binnenkant ervan – de ideale plaats lijken te zijn om een subtiele tatoeage op te vereeuwigen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rita Corceiro (@_1cb) op

 

 

3. IN HET GEZICHT

Justin Bieber veroorzaakte er heel wat ‘poeha’ mee, en ook Halsey liet een kleine tattoo in het aangezicht zetten. En tjah, dan kunnen fans alleen maar volgen natuurlijk. Denk nu niet meteen aan dramatische Mike Tyson-tattoo’s, maar ieniemini subtiele ontwerpen die soms maar een paar millimeter groot zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Holly Nolan (@_hollynolan) op

 

 

4. PRIKKELDRAAD

Back to the nineties! De modewereld zorgde voor een revival van de Jaren negentig, en ook de tattoowereld kon niet achterblijven. Resultaat: prikkeldraad is opnieuw een veel gevraagd ontwerp, al dan niet op je pols in plaats van je bovenarm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door South City Market (@southcitymarket) op

 

 

5. IENIEMINI TATTOO’S

Je hebt er net geen vergrootglas voor nodig. Yep, deze tattoos vallen duidelijk onder het motto 'less is more'. Maar hoe kleiner ze zijn, des te groter hun schattigheidsfactor. Micro-tattoo’s blijven aan populariteit winnen en zullen daarom in 2019 ook floreren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Little Tattoos (@little.tattoos) op

 

 

6. DISNEY & CO

Ons innerlijke kind vrijlaten is iets wat we maar al te graag doen, en dan het liefst door voor de 4578ste keer naar 'De Kleine Zeemeermin' of een andere klassieker te kijken. Wees er dus maar zeker van dat ook in 2019 heel wat mensen hun favoriete Disneyfiguurtje bij zich zullen dragen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ????? ??? / Seyoon Gim (@sey8n) op

 

 

7. STICKERLIEFDE

Minder vaak gespot op Pinterest, maar daarom niet ongewild zijn de stickertatoeages. Dat zijn tatoeages met een wit lijntje errond waardoor het ontwerp op een sticker lijkt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door My name is Elvira (@angelademure) op

 

 

8. MIXED MEDIA

Een hutsepot aan stijlen, zoals zwart-wit met een vleugje kleur, geometrische vormen gecombineerd met realistische tekeningen en stoere lijnen met delicate schetsen. Mixed media tattoo’s zijn aan een heuse opmars bezig en wij snappen perfect waarom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Trudylines (@trudy_lines_tattoo) op

 

 

9. BLOED

Hopelijk kun je tegen een spatje bloed, want in het rijtje van tattootrend prijken ook deze bloederige exemplaren. Ongetwijfeld een must have voor horrorfans, maar ons jaagt het eerlijk gezegd de stuipen op het lijf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door art_tattaow (@art_tattaow) op

 

 

Meer over Tatoeages

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video