Doe jij het juist? Door je haar op deze manier te drogen lijk je een pak jonger

Print
Doe jij het juist? Door je haar op deze manier te drogen lijk je een pak jonger

Foto: Shutterstock

De sleutel tot een jong uiterlijk mag dan wel in je badkamer liggen, het is niet hetgeen waar we voor het slapengaan ons gezicht mee plamuren. Want blijkt dat de manier waarop je je haar droogt het werk van een goed serum serieus in de weg kan staan. Lees even mee als je er morgen vijf jaar jonger uit wil zien.

Alle serums en crèmepjes terzijde, in de zoektocht naar een jong uiterlijk zijn onze lokken even belangrijk. Eerder schreven we dat de juiste haarkleur je er al ettelijke jaren jonger uit kan laten zien, maar de verjongingskuur begint in je eigen badkamer. Het geheim zit ‘m in het drogen van je haar, meer bepaald de kant naar waar je je haar föhnt. Naar binnen gekrulde punten geven je al snel een oubollig uiterlijk en voegen met gemak enkele jaren toe aan je werkelijke leeftijd.

 

ZO DOE JE HET WEL GOED

Wanneer we ons haar föhnen, houden we meestal zowel onze brushborstel als onze haardroger in horizontale richting. *insert vervelend buzzergeluid* Wil je er niet uitzien als een nieuwslezeres anno 1980, droog je haar dan in de horizontale richting aan de haarwortel, maar draai je borstel in de verticale richting bij het drogen van de lengtes. Resultaat: dat ze opnieuw je paspoort zullen vragen wanneer je een fles gin wil kopen.

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video