Aangeboden door Braun

Strijkweetjes: 6 dingen die je nog niet wist over een stoomgenerator

Strijkweetjes: 6 dingen die je nog niet wist over een stoomgenerator

Foto: Braun

Wat is het verschil tussen een stoomgenerator en een traditioneel stoomstrijkijzer? 6 dingen die je nog niet wist over een stoomgenerator.
Dossier aangeboden door Braun.

1. Strijken gaat (veel) sneller
Een stoomgenerator zoals de Braun CareStyle Compact creëert stoom in de basis van het apparaat die twee keer zo veel is dan die van een traditioneel stoomstrijkijzer (het resultaat van een interne laboratoriumtest t.o.v. het Braun TS 5 stoomstrijkijzer). Gevolg: kreuken verdwijnen sneller en strijken duurt minder lang. Bovendien beschikt een stoomgenerator over een apart waterreservoir, waardoor het strijkijzer zelf veel lichter is en vlotter over je kledij glijdt.

2. Het design van een snowboard
De strijkzool van alle Braun-stoomgeneratoren  heeft een speciaal design, geïnspireerd op de vorm van een snowboard. Achteraan is hij namelijk afgerond, waardoor je supervlot achterwaarts over knopen, zakken en andere obstakels heen glijdt. Niets houdt je nog tegen, alweer tijd gewonnen!

3. Heel betaalbaar
Een compacte stoomgenerator zoals de Braun CareStyle Compact bespaart je niet alleen tijd en ruimte, hij is ook heel betaalbaar.

4. Veilig voor alle stoffen
Strijken met veel stoom gaat extra snel, maar is het wel veilig voor alle stoffen? Met een goede stoomgenerator - zoals de Braun CareStyle 7 Pro en de Braun Carestyle Compact – verwijder je zelfs kreuken uit alle stoffen. De iCare-instelling is veilig voor alle stoffen, de Eco-temperatuurinstelling gebruik je als je zijde of satijn wil strijken. Twee handige instellingen waarmee je alweer tijd bespaart.

5. Compact en krachtig
Het is een misvatting dat een stoomgenerator per se veel plaats inneemt. De Braun CareStyle Compact is daar het beste voorbeeld van: een krachtige stoomgenerator die niet groter is dan een A4-papier. Hij is dus supermakkelijk op te bergen in je kast.

6. Strijken in stilte
TV-kijken terwijl je snel wat strijk wegwerkt? Daarvoor hoeft de volumeknop niet eens naar omhoog, want de Braun stoomgeneratoren – en zeker de Braun CareStyle Compact - hoor je nauwelijks.
 

Op zoek naar verrassende strijktips of jouw stoomgenerator op maat? Ontdek de Braun CareStyle 7 Pro en Braun CareStyle Compact.
 

 
Welke Braun stoomgenerator past bij jou?
Ontdek het hier.