Aangeboden door Braun

Jani en Sien to the rescue: zo strijk je winteroutfits

Met temperaturen die onder het vriespunt duiken, trek je maar beter je warmste winteroutfit aan. Dikke truien, sjaals en jassen, en vooral: veel laagjes dragen is de boodschap. Helaas bezorgt de winter je daardoor ook een extra lading strijk. Maar Sien en haar Braun CareStyle Compact stoomgenerator werken die in geen tijd weg.
Dossier aangeboden door Braun.

Geen tijd? Zo strijk je krachtiger en sneller
In de winter draagt Axel het liefst laagjes om zich te beschermen tegen de koude. Maar die extra lagen kledij strijken met zijn traditioneel strijkijzer kost hem te veel tijd. “Geen tijd en geen zin om te strijken”, knipoogt Jani, “dat heb ik ook weleens. Ik geef mijn strijk in dat geval aan Sien, maar jij gaat hem zelf moeten doen.”

Sien geeft hem wel enkele tips om het strijken sneller vooruit te doen gaan. “Een stoomgenerator zoals de Braun CareStyle Compact strijkt veel sneller dan een traditioneel strijkijzer, waardoor je veel tijd bespaart. Dat komt doordat het water in een apart waterreservoir in de basis van de stoomgenerator zit waar ook de stoom wordt geproduceerd. Je strijkijzer zelf is daardoor lichter en glijdt vlotter over je kledij, terwijl de krachtige stoom kreuken meteen doet verdwijnen.”

“En ik heb nog iets geleerd van Sien”, vult Jani aan. “Met de Braun CareStyle Compact kan je gewoon achterwaarts over knopen heen strijken zonder te blijven vasthaken en nieuwe plooien te maken. Handig hé!”

Veilig strijken voor alle stoffen
Een wollen broek, een fijne trui, een blouse in een delicaat stofje, in de winter combineer je vaak kledij met verschillende stoffen en texturen, en die vragen allemaal om een specifiek onderhoud. Dat hoeft gelukkig niet ingewikkeld te zijn. Met de Braun CareStyle Compact hoef je maar op een knopje te drukken om ook delicatere stoffen veilig te strijken. Weet je niet precies hoe warm je je kledij mag strijken? De iCare-instelling is geschikt voor alle stoffen, de Eco-temperatuurinstelling gebruik je voor delicate stoffen zoals zijde. Twee handige instellingen waarmee je alweer tijd bespaart. Op deze manier hoef je geen kleding te sorteren, de temperatuur niet aan te passen of te wachten tot het strijkijzer de juiste temperatuur heeft bereikt.

Compacte en betaalbare stoomgenerator
Axel ziet intussen de voordelen in van strijken met een stoomgenerator, maar geeft de voorkeur aan een toestel dat niet al te veel plaats inneemt. De Braun CareStyle Compact past - door het unieke verticale design - zelfs op een A4-papier waardoor je nauwelijks plaats nodig hebt om deze stoomgenerator op te bergen. “Hij is echt heel betaalbaar”, zegt Sien. Compact en krachtig, de ideale stoomgenerator voor Axel. Zijn strijk is vanaf nu sneller gedaan!”
 

Op zoek naar verrassende strijktips of jouw stoomgenerator op maat? Ontdek de Braun CareStyle 7 Pro en Braun CareStyle Compact.
 

 
Welke Braun stoomgenerator past bij jou?
Ontdek het hier.