Lush introduceert bruisballen waar je spontaan van gaat blozen... en niet alleen van de warmte!

Print
Lush introduceert bruisballen waar je spontaan van gaat blozen... en niet alleen van de warmte!

Foto: Bustle

De soldenperiode is nog maar net gestart, maar Lush introduceerde al een nieuwe collectie. Voor Valentijn gaat Lush niet voor hartjes, rozen en melig gedoe. Nee, zij ontwierpen deze keer wel héél speciale bruisballen. Eerlijk? De collectie is anders dan verwacht, maar niet minder spannend, integendeel!

Met Valentijn denken we steeds aan: hartjes, rozen, chocolade,... Maar dat is volgens Lush zooo passé want zij gooien de nieuwe Valentijnscollectie over een andere (spannendere) boeg.

Anders dan verwacht

Lush introduceerde namelijk twee bruisballen in de vorm van onverwachte emoji’s. Ze kozen voor de aubergine-emoji en de perzik-emoji. Laat het juist net die twee emoji's zijn die in sms-taal vaak niks met groenten en fruit te maken hebben (if you know what we mean).

Snel, sneller, snelst!

Een opvallende stunt, maar wel eentje die lijkt aan te slaan bij de bath bomb fans. Op social media was iedereen dan ook mega enthousiast. Wij hebben een klein (lees: groot) vermoeden dat ze niet lang in stock zullen zijn. De perzik shop je hier en de aubergine scoor je hier. Je kan ook wachten tot morgen want dan liggen ze in de winkels, YAY, maar uhm... snel zijn is de boodschap! 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video