Beestig goed! Pairi Daiza wil 200 dierenvrienden aanwerven voor het nieuwe seizoen

Print
Beestig goed! Pairi Daiza wil 200 dierenvrienden aanwerven voor het nieuwe seizoen

Foto: Instagram | elisecook

Zou jouw kat vergezeld worden door twee panda’s, een zebra en een pinguïn of vier, ware het niet dat dat beschermde diersoorten zijn? En denk jij een speciale band te hebben met zowat alles dat vier of meerdere poten heeft? Schud je vingers dan los en start met het typen van een verbijsterende motivatiebrief, want dierenpark Pairi Daiza zoekt 200 mensen om hen te versterken voor het nieuwe seizoen!

Elke dag naar ’t werk vertrekken alsof je op safari gaat? Dan ben je aan het juiste adres, want de Beste Zoo van Europa is op zoek naar talloze profielen om het nieuwe seizoen goed in te zetten. Van studenten tot ticketverkopers, maar ook schoonmakers en techniekers: het zou om zo’n 200 vacatures gaan. De hashtag #droomjob is hier dus wel op z’n plaats.

En nee, vorige medewerkers werden niet door de leeuwen opgegeten of bij de krokodillen gevallen. Pairi Daiza lanceert dit jaar namelijk twee grote projecten. Het eerste, waar we al over schreven, zijn verschillende hutjes waar je binnenkort in kunt overnachten. Daarbovenop zou je ook een nieuw gebied kunnen ontdekken met beren, poema’s en elanden. En dat vergt natuurlijk wat extra mankracht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pairi Daiza (@pairidaizaofficial) op

 

Voel jij je geroepen om je dagen als Timon & Pumba te spenderen? Schrijf je dan snel in voor de jobdagen via deze link. De vereisten zijn simpel: je beschikt over goede wil, een gezonde dosis hulpvaardigheid en vooral een stralende glimlach. Dat, en je moet uiteraard beschikbaar zijn van april tot november 2019 en van 14 december tot 5 januari 2020. Yep, je leest het goed: het dierenpark zal voor de eerste keer zijn deuren openen tijdens de kerstperiode. Hakuna Matata!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video