Ocharme! Laura Tesoro tot tranen toe gebracht in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

Print
Jens Dendoncker heeft zichzelf overtroffen in het tweede seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Slachtoffer van dienst was deze keer de immer jolige Laura Tesoro, die volgens haar vriendin Ellen het gaspedaal in de wagen iets te goed weet staan. De presentatrice werd tot tranen toe bewogen in één van de meest genadeloze moppen van het programma.

Maandagavond kon je je lachspieren gretig trainen tijdens de nieuwste aflevering van het VTM-programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen'. Het programma gaf destijds de aftrap door Rik Verheye een loer te lappen die hij niet snel zal vergeten. De Callboys-acteur barstte net niet in tranen uit toen ze zijn hele huis leeg aan het halen waren. Al hadden we afgelopen maandag nog net iets meer medelijden met Laura Tesoro.

‘Wie niet horen wil, moet voelen’ zal de vriendin van de ‘The Voice Kids’-jurylid gedacht hebben, dus gaf ze Jens Dendoncker vrij spel om de snelheidsduivel eens op haar plaats te zetten. En of dat gelukt is! Samen met enkele valse agenten en een fan liet hij Laura een bijna tien minuten lange lijdensweg ondergaan. Volgens ons zal ze zangeres zich vanaf nu netjes aan de snelheidsbeperkingen houden….

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', elke maandag om 20u35 op VTM

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video