Hubba hubba! Dit stuk fruit geeft jouw seksleven onmiddellijk een boost!

Print
Hubba hubba! Dit stuk fruit geeft jouw seksleven onmiddellijk een boost!

Foto: Shutterstock

Het stuk fruit dat zo fier mag zijn dit talent op zich te nemen is... een appel! Jep, je leest het goed, een appel kan wel degelijk je seksleven verbeteren. Geloof je het niet? Lees dan zeker verder, want het is wetenschappelijk onderzocht!

An apple a day keeps the doctor away

Een appel zorgt niet alleen voor een goede gezondheid, maar verbetert je seksleven ook nog eens. Hallokes, van een win-winsituatie gesproken! Het stuk fruit zou een soort afrodisiacum (= een middel dat je zin doet krijgen in seks) zijn dat het libido van vele vrouwen naar een hoger niveau tilt. 


Wetenschappelijk bewezen

Dat interessant wist-je-datje ontdekten wetenschappers van het Santa Chiara Ziekenhuis in Trente, Italië. Zij onderzochten 731 Italiaanse vrouwen tussen de 18 en 43 jaar. En wat bleek? De vrouwen die iedere dag hun tanden in een appel hadden gezet, waren tevredener over hun seksleven omdat ze makkelijker opgewonden werden, AHA! 

De reden zou te vinden zijn in de stof dat lijkt op het vrouwelijk sekshormoon oestradiol: phloridzin. Geen idee wát dat nu allemaal exact is, maar het zit in appels en het zorgt voor seksuele opwinding. Good enough! 


Een appeltje voor de dorst

Nog een interessant weetje: hoe meer appels je eet, hoe meer (vagina)vocht je produceert waardoor alles dus vlotter gaat. Met andere woorden: jullie seksueel plezier schiet de lucht in! 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video