OH NO! Ella Leyers en Faisal zijn uit elkaar

Print
OH NO! Ella Leyers en Faisal zijn uit elkaar

Foto: Instagram @ella.leyers @faisxl

Ella Leyers en dj Faisal Chatar zetten na een romance van bijna twee jaar een punt achter hun relatie. Ze gaan in vriendschap elk hun eigen weg op, bevestigt Ella’s mama Anne in Dag Allemaal. Maar de geruchten dat de actrice haar vriend verliet voor iemand anders kloppen volgens mama Leyers niet.

2019 is nog maar net begonnen en er is al een onverwachte relatiebreuk in BV-land. Ella Leyers (30) droomde een paar maand terug nog luidop van trouwen met StuBru dj en ‘De Ideale Wereld’-copresentator Faisal (28), maar nu zijn de twee dus uit elkaar. De reden is nog niet gekend,

Roddels

Toch doen er al roddels de ronde... of course. In Dag Allemaal kunnen we lezen dat Ella iets zou hebben met familievriend Nathan Ambach (de zoon van Paul ‘Boogie Boy’ Ambach) met wie ze eind november in Zuid-Afrika was. MAAR dat gerucht ontkent mama Leyers dus. Volgens haar zijn die twee gewoon vrienden en is Nathan een eeuwige vrijgezel, dus een relatie is écht niet aan de orde. Ook de vader van Nathan liet vanuit Zuid-Afrika weten dat hij niet op de hoogte is van een relatie tussen zijn zoon en Ella Leyers. Bij deze is die roddel ook de wereld uit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Überritje #4791827

Een bericht gedeeld door Ella Leyers (@ella.leyers) op

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video