Als het aan Instagram ligt, wordt dit de haartrend van 2019

Print
Als het aan Instagram ligt, wordt dit de haartrend van 2019

Foto: Instyle Magazine

Geen ingewikkelde vlechtconstructies die twee bussen haarlak en zes handen vereisen, of haarkleurtrends waarvoor je elke maand de helft van je loon moet ophoesten om het deftig te houden. In 2019 geven we karakter aan ons kapsel met haarspelden. Gezien op de catwalk, onvermijdbaar op Instagram, en wie weet binnenkort ook op ons hoofd.

Haarspeldjes waren tot voor kort een zeldzame vondst in de badkamer van vrouwen, maar Instagram lijkt er maar niet genoeg van te krijgen. Je kon ze eerder al spotten op de catwalk van Gucci en Simone Rocha, en vrijwel meteen daarna in het haar van iedere modeminnende influencer. Yep, haarspelden zijn terug, in hun meest excentrieke vorm dan nog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) op

 

Loopt je zichtrekening over van het geld, dan is de Gucci hairclip z’n slordige 300 euro volledig waard. Ook bij Chanel kun je aardig wat geld overboord smijten voor een haaraccessoire. Gelukkig hoefden modefanaten niet lang te wachten vooraleer de trend ook in de winkelrekken van highstreetketens landde.

HOE DRAAG JE ZE?
Of je je haar los draagt of nonchalant in een dot, alles kan en alles mag. Maar wil je de trend in z’n pure vorm volgen, plaats de haarspelden dan aan de zijkant van je hoofd, net achter je oren. Aan één kant, of zelfs aan beide.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tine Andrea (@tineandreaa) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Man Repeller (@manrepeller) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Shaffer (@annashafffer) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video