Gespot: Pippa Middleton 11 weken na bevalling in bikini op de Caraïben

Print
Gespot: Pippa Middleton 11 weken na bevalling in bikini op de Caraïben

Foto: Isopix

Een zwangerschap doet wat met een mens… Althans, dat zou je denken. Pippa Middleton beviel half oktober van een zoontje, en flaneerde deze week al terug in bikini op de Caraïben. Een moment dat de paparazzi uitvoerig op beeld vastlegde aangezien Kate Middleton’s zus al terug een bikinilijf heeft om ‘u’ tegen te zeggen.

Terwijl wij stilaan terug in werkmodus raken, opteerde Pippa (35) ervoor om samen met haar man naar het luxueuze eiland Saint-Barthélemy te trekken. Eergisteren trok het koppel naar het strand voor een frisse duik. Pippa verscheen voor de gelegenheid in een witte bikini, al dwaalden onze ogen snel af naar haar buikje, of het gebrek daaraan. Dat Pippa een kleine drie maand geleden nog hoogzwanger was zouden weinig mensen geloven, en toch heeft de kersverse moeder alweer een strak lijf waar menig vrouw jaloers op is.

Met zo'n lichaam zouden wij alle sportactiviteiten voor de komende 12 maanden schrappen en 365 cheat meals in huis halen, maar het moet gezegd worden dat Pippa wel degelijk gewerkt heeft om terug op gewicht te komen. De zus van Kate is namelijk een heuse sportfanaat en bleef tijdens haar zwangerschap dan ook lekker verder bewegen.

"Zodra ik wist dat ik zwanger was, heb ik mijn normale ritme van 4 à 5 dagen per week sporten aangepast en een manier gezocht om veilig te trainen tijdens de rest van mijn zwangerschap", schreef ze eerder in haar column voor supermarktketen Waitrose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PippaMiddleton is showing off her body after baby with hubby James Matthews in #StBarts ??: Splash News

Een bericht gedeeld door Page Six (@pagesix) op

 

Dat dit absoluut geen standaard hoeft te zijn willen we dan ook graag nog eens benadrukken. Zo koos topmodel Candice Swaenepoel er bijvoorbeeld voor om eerst en vooral te genieten van wat quality time met haar dochtertje. Ze gaf critici dan ook lik op stuk toen die het nodig achtten om hun mening te geven over de buik van het model.

“Ik moet mijn buik niet verbergen omdat mensen onrealistische idealen hebben voor vrouwen. Wij creëren leven… Wat kan je doen? Ladies, samen staan we sterk. Wees lief voor elkaar.” PREACH!

Meer over baby

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video