Hallokes! Dit populaire dieet is voor de negende keer op een rij verkozen tot beste afvalmethode

Print
Hallokes! Dit populaire dieet is voor de negende keer op een rij verkozen tot beste afvalmethode

Foto: Unsplash | Brooke Lark

De trofee voor het eten van de meeste kroketten werd binnengerijfd en operatie ‘Pas Nooit Meer In Je Broek’ hebben we met glans volbracht. Victory is ours… tot we op de weegschaal gaan staan. Gedaan met lachen dus, het is tijd om ons gewicht terug op punt te brengen. Maar hoe kies je in godsnaam een dieet als er meer dan duizend gepromoot worden? Simpel, je gaat gewoon voor de beste afslankmethode en die is voor het negende jaar op een rij WW, het vroegere Weight Watchers!

Weight Watchers, nu WW,  wordt door gezondheidsdeskundigen opnieuw erkend in de Best Diet-ranglijsten. Dat werd bekendgemaakt in het U.S. News & World Report – het jaarlijkse dieetrapport van U.S. News, dat het twee na grootste nieuwsmagazine van de Verenigde Staten is.

De diëten zijn gerangschikt in acht categorieën, waaronder preventie en beheersing van diabetes en hart- en vaatziekten, en waarschijnlijkheid van gewichtsverlies. Daar komt WW voor het negende jaar op een rij als overduidelijke winnaar uit de bus. Het is niet alleen het beste afslankdieet, maar ook de beste methode om het snelst gewicht te verliezen. Daarnaast valt WW ook in de prijzen als beste commerciële dieetprogramma en tweede makkelijkste dieet om te volgen.

 

De opeenvolgende topposities van het Weight Watchers-programma stemmen overeen met klinische studies die al tientallen jaren de effectiviteit van het programma staven. Een studie in ‘The American Journal of Medicine’ (2013) toont aan dat je met de ondersteuning van Weight Watchers tot acht keer meer gewicht verliest dan wanneer je het alleen doet.

Sinds de lancering van de Best Diets-ranglijsten in 2010 heeft Weight Watchers zijn programma verder ontwikkeld en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen inzake voeding en gedrag erin geïntegreerd. Hierbij houdt Weight Watchers rekening met hoe mensen hun leven willen leiden en helpt het hen om positieve en duurzame veranderingen in hun dagelijkse leven in te voeren, ongeacht waar ze zich binnen hun traject bevinden.

Meer informatie over de ranglijsten vindt u op Best Diets 2019.

 

Meer over dieet

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video