Euh... liet Madonna implantaten in haar billen plaatsen?

Print
Euh... liet Madonna implantaten in haar billen plaatsen?

Foto: Photo News

Heel wat speculatie rond Madonna de laatste dagen, of toch over de achterkant. Door beelden van een recente verschijning die naar buiten zijn gekomen, stellen heel wat mensen zich de vraag of Madge aan haar poep liet sleutelen. Die ziet er nogal rond uit, op z'n zachtst gezegd.

Heel wat onrust en consternatie op het internet: foto's van een recente verschijning van Madonna doen de ronde. Daarop staat ze samen met haar zoon tijdens een optreden in een gaybar in New York. Alleen is het niet de performance die aandacht krijgt, maar wel haar achterste. Die is redelijk prominent, merken heel wat Twitteraars op.

"Ik weet niet of het implantaten of vulling is, maar het ziet er belachelijk uit", schrijft er iemand, vervolgd door: "Op jouw leeftijd zou je dit niet hoeven te doen". Maar eigenlijk loopt Madge al veel langer rond met een goed gevuld poepje. Zo schreven we al een hele tijd geleden over het billenwerk van Madge toen ze samen met Ariana Grande op het podium stond. Ook toen waren alle ogen daarop gericht.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video