AHA: dit is de meest gepinde mascara van 2018 en hij geeft je wimpers 12 keer meer volume!

Print
AHA: dit is de meest gepinde mascara van 2018 en hij geeft je wimpers 12 keer meer volume!

Foto: Instagram | kaaj_shop

Als we één beautyproduct moeten uitkiezen waar we écht niet zonder de deur uitgaan dan is het wel mascara. Naast die zware taak om je van een bos weelderige wimpers te voorzien, is de concurrentie tussen merken moordend. Gelukkig maakt Pinterest het ons een stuk makkelijker door de meest populaire mascara van 2018 te delen, YAY!

Lancôme’s Monsieur Big

De naam alleen al... Lancôme’s Monsieur Big is niet enkel waterproof, hij zou 24 uur lang perfect blijven zitten en twaalf keer meer volume geven aan je wimpers. Yep, je leest het goed: 24 uur, als in 'de hele dag'. Mr. Big belooft echt de relatie te zijn die wél standhoudt, ondanks eventuele tranen en andere obstakels. 

het borsteltje zorgt ervoor dat je de mascara goed kan aanbrengen, laagje per laagje, afhankelijk van hoeveel volume je wil. Klontertjes? Dat kent Mr. Big niet, waardoor touch-ups verleden tijd zijn. Niet verrassend dat het product zo populair is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lancôme Official (@lancomeofficial) op

 

Spotted on Pinterest

Het beautyproduct is maar liefst 316 procent meer gezocht afgelopen jaar. Als je denkt dat je na het aanschaffen van dit product blut bent, dan stellen wij je gerust dat het niet het geval zal zijn. De mascara heeft namelijk een prijskaartje van maar 23 euro dus daarvoor duiken wij met plezier onze portemonnee in. Toch?
 

-Veel positieve reacties

De website van Lancôme puilt uit van de positieve reacties over de waterproof mascara. 

“This mascara is amazing for creating a HUGE set of lashes. Its really pigmented, the brush is huge and thick but it doesn’t clump and you can build it before it dries.”

Wij zijn overtuigd! #teamLancôme’sMonsieurBig

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t be afraid to get wet. #MonsieurBig waterproof mascara won’t smudge or budge! #Lancome #Mascara #SplashTheParty

Een bericht gedeeld door Lancôme Official (@lancomeofficial) op

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video