Wetenschappelijk bewezen: op deze leeftijd vinden mannen ons het aantrekkelijkst

Print
Wetenschappelijk bewezen: op deze leeftijd vinden mannen ons het aantrekkelijkst

Foto: Unsplash | A L L E F . V I N I C I U S ?

Vertrouwen, een lekker lijf en al even schone snoet zijn volgens ons een goede basis voor een relatie. Toch? Maar uit onderzoek blijkt dat we ook de leeftijd niet uit het oog mogen verliezen, en dan hebben we het vooral over de mannen. Het andere geslacht valt namelijk vooral op dames uit een wel heel specifieke leeftijdscategorie. Benieuwd of jij naast je uiterst charmante karakter nog extra punten kan scoren, lees dan zeker verder.

Uit een Finse enquête, waarbij zo’n 12.500 mannen en vrouwen tussen de 18 en 49 gevraagd werden naar hun leeftijdsvoorkeur qua seksuele partners, kwamen enkele verrassende onthullingen naar boven. Zoals verwacht vallen vrouwen vaak op mannen die iets ouder zijn, in tegenstelling tot zowat alle mannen die zich seksueel aangetrokken voelen – of het afgelopen jaar seks gehad hebben – met vrouwen uit één en dezelfde leeftijdsgroep.

 

 

Yep, zowel mannen in de veertig als jonkies van 18 kozen voor een vrouw van rondom de twintig jaar. Het liefst van allemaal dan nog een vrouw van 25 jaar. En daar is een logische verklaring voor: mannen kiezen onbewust voor een vrouw die in haar meest vruchtbare periode zit.

Liggen jouw twintigersjaren achter jou, ga dan niet in een hoekje zitten huilen. Uit hetzelfde onderzoek concludeerden de ondervragers dat mannen hun voorkeur niet altijd even streng opvolgen.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video