Hebben! Dit is de soort rok waarmee iedere fashionlover aan de haal gaat in 2019

Een makkelijk te combineren rok die er fancy as f*ck uitziet, niet veel hoeft te kosten, én nog comfortabel zit ook? Dan moet jij ‘slip skirt’ intypen in het zoekvakje bij je volgende shopmarathon. De rok neemt het over van de al even populaire slip dress en is nu al een regelrechte hit op Instagram. Wij tonen je hoe je ‘m op verschillende manieren kunt dragen.
Print

Na het succes van de slip dress waren winkelketens nog niet bereid om hun stijgende verkoop te laten stagneren. Hun oplossing: de slip skirt, een simpele, vrijwel rechte rok uit satijn die op de onderkant van een nachtkleedje lijkt. En of het een hit is! De rokken raken nauwelijks de winkelrekken aan of ze krijgen een plaats in de garderobe van Instagram’s fashion fans. We mogen dus wel stellen dat de slip skirt in het rijtje met trends terecht zal komen, en met deze tips ben je helemaal on point voor ’t nieuwe modejaar.

 

KIES EEN FLATTERENDE LENGTE

Net zoals bij alle rokken, speelt de lengte van een slip skirt ook een grote rol. Midi-lengte lijkt bij het merendeel fashionista’s de meest flatterende optie te zijn. Wanneer je kleiner bent, draagt je beter een hakje onder de rok, of speel je op een slimme manier met je bovenstuk. Een kortere versie kan dan weer iets te veel weg hebben van een nachtkleedje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door EMILI SINDLEV (@emilisindlev) op

 

 

GA NA OF DE STOF NIET KREUKT

Satijn geeft iedere outfit een luxueuze touch, en omdat modeketens weten dat onze bankrekening geen bodemloze put is zetten ze dan ook vaak in op gelijkaardige goedkopere stoffen. Belangrijk hierbij is dat je even nagaat of de stof niet al te veel kreukt. Glanzend textiel mag er dan wel fancy schmancy uitzien, kreuken halen de allure van een outfit al snel naar beneden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door STELLΛ ? Fashion & Lifestyle (@stellaasteria) op

 

 

KIES VOOR KLEUR

In de hoop dat we de kaap van cosy winteroutfits voorbij zijn, is kleur dit seizoen volledig op z’n plaats. Beige-, bruin- en oranjetinten scoren nog steeds goed, maar 2019 voorziet ons van een regenboog aan trendkleuren waarmee je je outfit (en dag) des te kleurrijker maakt. Hou bij het kiezen van een kleur wel in je achterhoofd met welke stukken uit je garderobe je de slip skirt kunt combineren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door EMILI SINDLEV (@emilisindlev) op

 

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video