SAY WHAT: in dit shoppingcenter overleven de mannen de solden in een crazy man cave

Print
SAY WHAT: in dit shoppingcenter overleven de mannen de solden in een crazy man cave

Foto: Nieuwsblad

De solden a.k.a de leukste periodes van het jaar... of toch voor ons, want voor de mannen is het vaak: HORROR. Vanaf nu is die horrortijd voorbij, want het Wijnegem Shoppingcenter opent vandaag 'The Hub': de grootste man cave ooit in shoppingland én meteen ook een primeur in België.

Voor de mannen is het eindeloos wachten aan de paskamers, het sleuren van de zakken en het overleven van de overbevolkte winkels tijdens de soldenperiode zó 2018. Vanaf nu vluchten de mannen niet meer naar hun auto, maar wel naar de zotte man cave die vandaag geopend is bij de start van de wintersolden in het shoppingcenter van Wijnegem. 

Industrial look and feel

'The Hub' is 240m² groot en uitgerust met de zaligste dingen, denk aan: drie biljarttafels, drie gameconsoles, twee kickertafels, twee reuze tv's met sportuitzendingen en een zes meter lange bar met bier en cocktails, wij herhalen: Z-E-S meter lang. Oh ja, bier moesten we ook nog eens herhalen, zeker? 

In the man cave kunnen de mannen ook kranten lezen, hun smartphone opladen, (stiekem) een zot feestje bouwen of gewoon op het gemak bekomen van de soldengekte in de meest comfortabele zetels. 

Het shoppingcenter heeft regelmatig pop-ups, maar the man cave gaat langer blijven dan alleen de soldenperiode en wel één jaar. Je vindt 'The Hub' op het gelijkvloers en voor alle duidelijkheid: deze schuilplaats is ook toegankelijk voor de ladies

Openingsuren: alle dagen van 9 uur tot 20 uur en op vrijdag zelfs tot 21 uur.

Wij zijn er van overtuigd dat je man aan het popelen is om mee te gaan shoppen, toch? LET'S GO! 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video