Lady Gaga komt binnenkort met eigen make-uplijn

Print
Lady Gaga komt binnenkort met eigen make-uplijn

Foto: Photonews

Yaaaas! Goed nieuws voor alle beautylovers, want binnenkort kun je je make-upcollectie uitbreiden met de lijn van popster Lady Gaga. Die zal namelijk haar eigen merk lanceren en de verwachtingen liggen hoog.

Lady Gaga is 'queen' op veel vlakken, dat heeft ze al vaker bewezen. Van de grootste hits in muziek, haar rol in de film 'A Star Is Born' en de beste rode loper looks... Ze kan het allemaal. Nu wil ze een ander gebied veroveren. Rihanna deed het haar al voor met Fenty Beauty en de Kardashians/Jenners weten er ook wel iets van: make-up!

In het verleden werkte Gaga al samen met M.A.C. voor de Viva Glam campagnes en ze lanceerde ook al haar eigen parfum. Nu is het dus tijd voor haar eigen collectie make-up. Dat is eigenlijk nog geheim, maar de aanvraag voor de naam 'Haus Beauty' geeft het al een beetje weg. Die aanvraag werd geplaatst door Gaga's bedrijf 'Ate My Heart Inc.' en bovendien noemt ze haar creatief team 'Haus Of Gaga', bewijs genoeg dus.

Enkele opmerkelijke fans wisten ook al te ontdekken dat de website hausbeauty.com inmiddels live is gegaan. Daar is enkel een zwart scherm en een vakje te zien waar je je kan aanmelden voor een nieuwsbrief. We zijn heel erg benieuwd waar La Gaga mee zal komen, maar dat zou best nog een tijdje kunnen duren. Zo werden de eerste sporen van Rihanna's merk in 2014 ook al ontdekt, maar de lancering vond pas plaats in 2017. To be continued...

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video