Oh no! 'Pretty Little Liars'-actrice had miskraam in 2018

Print
Oh no! 'Pretty Little Liars'-actrice had miskraam in 2018

Foto: Freeform

Voor heel wat mensen is het nieuwe jaar een kans om opnieuw te beginnen en mindere periodes achterwege te laten. Ook voor 'Pretty Little Liars'-actrice Shay Mitchell, want die onthulde dat ze in 2018 door een zware periode ging toen ze haar ongeboren kindje verloor.

Heel wat celebs deelden de highlights van 2018 met hun volgers op Instagram. Shay Mitchell deed dat ook, maar besloot het iets anders aan te pakken. Ze vertelde dan ook dat haar jaar niet enkel uit ups bestond, maar ook heel wat downs. Natuurlijk gaat er veel meer om achter de schermen dan we allemaal te zien krijgen.

Shay deelde een foto van een echo met een gebroken hartje. Vervolgens vertelde ze het verhaal van haar miskraam:

"We krijgen allemaal te maken met verschillende obstakels in het leven. En soms is het gewoon makkelijker om alleen de goede tijden te laten zien op social media, waar veel mensen kritiek op hebben omdat het niet authentiek is. Dat er zoveel mensen mij volgen op Instagram en mijn posts lezen is zo ongelooflijk. De steun en liefde die jullie me tonen, weet me altijd op te beuren, zelfs tijdens mijn donkerste momenten. Eentje daarvan was toen ik een miskraam kreeg en het kind van mijn dromen verloor.

In teken van het nieuwe jaar vind ik dat we allemaal moeten beseffen dat we er allemaal samen in zitten. In goede én slechte tijden, moeten we onszelf eraan herinneren dat we zelden beseffen door welke struggles andere mensen gaan. Dus laten we voor 2019 allemaal proberen wat meer meelevend, geduldig en attent te zijn voor elkaar. Dat klinkt als een geweldig voornemen. Ik hoop dat jullie het daarmee eens zijn. Gelukkig nieuwjaar iedereen!"

Wat een vrouw! We wensen Shay heel veel geluk toe in 2019!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video