Wil je thuis trainen? Deze spullen heb je écht nodig om te knallen!

Print
Wil je thuis trainen? Deze spullen heb je écht nodig om te knallen!

Foto: Shutterstock

Is sporten één van je goede voornemens van 2019? Je bent niet de enige. Als je geen zin hebt om naar een overbevolkte fitness te gaan, kan je gewoon thuis je beste beentje voor zetten. Wij zetten met veel plezier enkele marteltuigen, uhm sportdingen op een rijtje die je echt nodig hebt om thuis te sporten.

#1 De stepper

Wil je een workout zonder al te veel gedoe? Dan wordt de stepper jouw beste vriend. Je traint er zowel je boven- als onderlichaam mee. Op veel steppers zie je ook het aantal calorieën dat je verbrand hebt, ideaal! 

Je shopt deze stepper hier voor 49 euro. 

#2 Het buikspierwiel

Wil je graag abs, maar wil je niet investeren in een groot en duur toestel? Dan is het buikspierwiel dé oplossing. Je traint je buikspieren op een efficiënte manier door jezelf van boven naar beneden en weer terug te laten rollen #chill. 

Dit buikspierwiel is van Lidl en je scoort het voor maar 3,99 euro! 

#3 De yogamat

Geloof het of niet, maar op een yogamat kan je ook andere dingen doen dan yoga. Deze mat is goed voor zowat elke sportoefening die je thuis kan doen. Investeren in een mooi en goed exemplaar is dus echt aangeraden!

Deze yogamat voor 24,95 euro zorgt ook nog eens voor extra motivatie #goals. 

#4 Weerstandsbanden

Met weerstandsbanden kan je echt heel erg veel doen tijdens een thuistraining. Ze zijn (meestal) goedkoop, makkelijk op te bergen en ideaal voor een full-body workout. 

 

Deze #doyourfitness weerstandsbanden shop je hier voor 12,99 euro.

#5 De kettlebell

De kettlebell wordt jouw partner in crime tijdens het squatten. Maar je kan er ook je armen mee trainen. Onderschat de kettlebell niet. Als je een beginner bent, raden wij er eentje aan van 8 kilo. 

Deze veelzijdige kettlebell scoor je voor 22,99 euro op deze site.

#6 Gewichtjes

Geen workout zonder gewichtjes. Gewichtjes zijn echt altijd goed, zelfs als je gaat wandelen zorgen ze ervoor dat je extra calorieën verbandt. Je koopt best een set met verschillende gewichten zodat je je volledige lichaam kan trainen. 

 

Deze - mega fancy - roze gewichtjes heb je al voor 5 euro en je shopt ze hier.

#7 Springtouw

We deden het allemaal als kind weleens: touwtje springen. Alleen vonden we dat toen waarschijnlijk leuker dan nu, maar het is wel heel goede calorieën killer. Wil je een intesieve training, dan is een springtouw echt top! 

 

Dit verstelbaar springtouw van Nike kost 19,99 euro en koop je hier

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video