AHA! Dit is dé layering truc van deze winter

Print
AHA! Dit is dé layering truc van deze winter

Foto: Instagram @fashionedchicstyling

Het wordt (jammer genoeg) steeds kouder en kouder, daarom grijpen we ook sneller naar gebreide truien en warme mantels. Ook zijn we in de winter fan van laagjes en thank God dat het ook dé trend is van dit winterseizoen. We spotten het volop bij influencers en wij leggen je uit hoe je laagjes nu exact toepast op de meest stylish manier.

Als je aan laagjes denkt, denk je vaak: een ondertopje, t-shirt met lange mouwen, een coltrui erboven, nog een trui, een jas en klaar #omtermeestekleren. Laten we eerlijk zijn, eigenlijk zie je er meer uit als een Michelin manneke. Maar no worries, die tijd is voorbij! Dankzij deze truc ben je warm én stylish tegelijkertijd.

Hoe doe je dat?

Het antwoord is simpel. Een blazer en een oversized mantel matchen per-fect bij elkaar. Kies bijvoorbeeld voor een lekker warme (niet prikkende) coltrui en combineer het met een (geruit) pak. Maak de look af met een chique oversized mantel en you are ready to go! Meer fan van een iets sportievere look? Probeer dan een denim jack met een mantel te matchen of ga voor een blazer-puffer jacket combi. 

Kort samengevat: als je voor een coltrui gaat met een jasje op en daarover een mantel, heb je dé layering outift van deze winter aan! 

Scroll naar beneden voor de twee mooiste inspiratie looks.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video