Kim Kardashian laat dochter make-up dragen en krijgt boze reacties

Print
Kim Kardashian laat dochter make-up dragen en krijgt boze reacties

Foto: @kimkardashian

De gemoederen lopen weer hoog op rond één van Kim Kardashian's foto's. Daarop poseert de realityster met haar man Kanye West en drie kinderen. Eén van die kleine koters trok dan ook de aandacht van heel wat volgers door haar rode lippen.

Naar jaarlijkse traditie deelt Kim Kardashian in de feestperiode een foto van haar gezinnetje. Dat was dit jaar niet anders, met de breedlachende Kanye en haar drie kindjes: North (5), Saint (3) en Chicago (1). Op zich niets mis mee, tot oplettende volgers opmerken dat het oudste spruitje rode lippenstift draagt. Daar zijn heel wat mensen niet mee opgezet.

"Ik mocht geen make-up dragen tot ik vijftien was" en "Wat is er mis met jou? Wat een vreselijke moeder!", zijn maar enkele van de reacties. Toch verdedigen ook heel wat fans Kim, die trouwens haar eigen make-uplijn KKW Beauty heeft. "Kinderen doen graag hun moeder na, het is niet meer dan normaal."

Het is zeker niet de eerste controverse rond Kim en haar kinderen. Ze kwam afgelopen maand nog in opspraak omdat ze haar dochter zou hebben gefotoshopt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas ??

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video