De 6 hotste kapseltrends voor 2019

Print
De 6 hotste kapseltrends voor 2019

Foto: Shutterstock

New year, new haircut... Herkenbaar? Maar nog niet overtuigd welke coupe je wil? Check dan zeker deze zes kapseltrends die je in 2019 erg vaak zal zien. You'll love them! #pinkypromise

#1: Strakke bob

To cut or not to cut? Doe eens zot en ga ervoor! 2019 wordt hét jaar dat jij je lange lokken inruilt voor een strakke, halflange bob. De haarstijl maakte vorig jaar zijn debuut en zal alleen nog maar populairder worden. Ideaal voor vrouwen met steil haar, maar het past wel bij elke gezichtsvorm. Heb je een langer gezicht? Ga dan voor een korte bob tot aan je kaaklijn, zo creëer je meer volume. Als je een rond gezicht hebt, ga je beter voor een iets langere. 

Tip: wil je extra pit in je bob? Ga dan voor deze haarkleur van niemand minder dan Lady Gaga!

#2: Bob met pony

Een bob? Check! Maar wil je vernieuwing? Ga dan voor een froufrou. Door een pony te laten knippen, creëer je in 1,2,3 een compleet nieuwe look. Opgelet voor ladies met krullen, knip de froufrou niet té kort. 

Tip: gebruik niet té veel haarproducten, want die kunnen je pony snel vettig maken and that's a no-go!

#3: Shag 2.0

"De shag? Uhm, watte?" Of "Aha, de shag!". In ieder geval, met de shag wordt je haar in verschillende onregelmatige laagjes geknipt. Deze stijl gaat echt al jaren mee. Hij kwam op in de jaren 70 en werd terug populair in de jaren 90 door het bekende kapsel van Rachel (Jennifer Aniston) uit 'Friends' . Et voilà hij staat paraat zijn comeback te maken in 2019, maar wel in een modern en wilder jasje. 

Tip: voor wat extra nonchalantie breng je wat zoutspray aan op je natte haren en droog je ze best enkele minuten ondersteboven, zo krijg je extra textuur. AHA! 

#4: Uitgegroeide pixie cut

Zijn er nog twijfels om je lange lokken af te knippen en ben je geen fan van de bob? Dan is de uitgegroeide pixie cut misschien iets voor jou. Deze coupe is kort langs de zijkant, maar langer vanboven. Een haarstijl vol pit waar je creatief mee kan omgaan.

Heb je een rond gezicht? Creëer dan bovenaan meer volume. Heb je een langer gezicht, gebruik de langere lokken dan als een verwaaide froufrou. Wie mooi wil zijn, moet er wat voor over hebben, want deze coupe vraagt wel wat werk en fingerspitzengefühl vooraleer je lokken perfect liggen, maar het is het zeker waard! 

#5: Curtain bangs

De curtain bangs, het it-kapsel van 2018 nemen we ook mee naar 2019, YAY! Met de curtain bangs, ziet je frouforu eruit als een gordijn, maar no stress, niet zoals die van je oma. Door de middenstreep in je froufrou vallen de lokken als twee sierlijke gordijnen langs je gezicht, waardoor het er nonchalant en speels uitziet. 

Tip: als je uit de douche komt, kam je je pony best naar voor, zo kan hij in zijn natuurlijke vorm drogen. Maak daarna een middenscheiding, spray wat haarlak op je gordijntjes en ready to go! 

#6: Lange laagjes

Ook al draait 2019 hard rond korte coupekes, toch zijn lange lokken ook nog steeds hot&happening. Wil je nog geen afscheid nemen van je lange lokken, maar wil je wel vernieuwing? Ga dan voor de lange laagjes. Lange laagjes geven het haar beweging en laat het haar er iets langer uitzien omdat je niet goed ziet waar het exact eindigt. 

Tip: heb je een bob en wil je je haar laten groeien? Dan is dit de ideale coupe voor jou!

Extra tip: bij dit kapsel past de dirty brunette kleur per-fect! 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video