AAAH! Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd!

Print
AAAH! Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd!

Foto: @mileycyrus

Het is officieel: zangeres Miley Cyrus en acteur/hottie Liam Hemsworth zijn vanaf nu man en vrouw. Na geruchten die de ronde deden op het internet, lijkt het koppel ze nu zelf te bevestigen via posts op Instagram. Waarschuwing: het zijn beelden om bij weg te smelten!

Miley Cyrus en Liam Hemsworth leerden elkaar zo'n tien jaar geleden kennen op de set van hun bekende film 'The Last Song'. Daar sloeg de vonk over en vormden de twee een koppel. Het kwam toen al snel tot een verloving, maar in 2012 gingen ze uit elkaar. Na een zeer publieke break-up, kwamen Miley en Liam weer terug samen in 2014. Dat lijkt nu voor goed te zijn.

Het internet gonsde al van de geruchten, maar Cyrus en Hemsworth repten nog geen woord over hun huwelijk. Tot Miley afgelopen nacht enkele foto's op Instagram plaatste van het gelukkige koppel die zowat alles bevestigen. Daar schreef ze bij: "Dit is waarschijnlijk onze miljoenste kus" en "Tien jaar later".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is probably our one - millionth kiss ....

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

 

Cutest thing ever! Miley draagt trouwens een prachtige off-shoulder jurk van Vivienne Westwood en Liam is netjes uitgedost in een kostuum met sneakers. Nu kunnen die wittebroodsweken starten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12.23.18

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video