Co-ouderschap, zo doe je dat: Kourtney Kardashian op vakantie samen met ex Scott Disick en vriendin Sofia Richie

Print
Co-ouderschap, zo doe je dat: Kourtney Kardashian op vakantie samen met ex Scott Disick en vriendin Sofia Richie

Foto: Photonews

Er kan veel gezegd worden over de Kardashians, maar niet dat de familie niet veel over heeft voor hun kleine koters. De oudste zus, Kourtney, geeft namelijk het goede voorbeeld als het op co-parenting aankomt. Het internet heeft nu dan ook niets meer dan lof en ook wij kunnen alleen maar applaus geven.

De relatie van Kourtney Kardashian en ex Scott Disick was erg tumultueus. De twee gingen meerdere keren uit elkaar nadat Scott niet van de vrouwen én alcohol wist af te blijven. In 2016 werd er dan ook finaal een punt gezet achter hun relatie, maar de familie bleef Disick verwelkomen. Ook in de realityserie 'Keeping Up With The Kardashians' verschijnt hij nog altijd regelmatig.

Het ex-koppel doet er dan ook alles aan om vriendelijk met elkaar te blijven. Waarom? Er lopen nog drie kleine nageslachtjes rond: Mason (9), Penelope (6), en Reign (4). Kourtney en Scott willen dan ook kost wat kost dat hun kinderen niet lijden onder hun split. Meer nog: ze willen betrokken blijven in elkaars leven.

Toen er gisteren foto's op het internet circuleerden van Kourtney en Scott op vakantie in Mexico, werd iedereen zowat gek. Niet alleen waren hun drie kinderen erbij, maar ook de nieuwe vriendin van Scott: Sofia Richie, dochter van zanger Lionel Richie. Co-ouderschap op z'n best, dus. Kourtney zou dan ook totaal geen probleem hebben met Sofia, integendeel: Richie zou een goede invloed hebben op Scott. Applausje voor deze drie volwassenen!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video