Baby alert: Astrid Coppens stuurt een heel leuk kerstcadeautje de wereld in!

Print
Baby alert: Astrid Coppens stuurt een heel leuk kerstcadeautje de wereld in!

Foto: @oneandonlyastrid

OMG! The one and only Astrid Coppens maakte via Instagram bekend dat ze zwanger is! "Dit is het beste kerstcadeau", klinkt het bij de ouders in spé. Astrid vormt al sinds 2014 een koppel met regisseur Bram Coppens en liet eerder in een interview al weten dat ze klaar was voor een geluksbaby. Nu is het dus zover. #cutenessoverload

De feestdagen worden voor Astrid en haar hubby Bram een tikkeltje romantischer, want ze is in verwachting van hun eerste kindje. Wie een oplettend oog bezit, kon de zwangerschap al gespot hebben. Astrid post regelmatig foto’s in haar badpak in het zalige en zonnige Californië. Op die plaatjes merkten fans al eens een beginnend buikje op. "Zo’n buikje heeft ze nooit gehad, dus er is iets op til", klonk het bij één van haar volgers op Instagram... En inderdaad, dat nieuws is nu bevestigd, YAY!

BABYWATCH

"Best Christmas present EVER", staat er als caption bij de foto op Instagram. Het schattige babynieuws brengt het koppel dan ook volledig in ‘Ba(b)ywatch-stijl’. Een rood badpak met babywatch op? Check! Hutje van de strandwacht? Check! Venice Beach en stralend weer? Dubbel check! Het koppel ziet er alvast dolgelukkig uit en we kunnen niet wachten om een fabulous mini-Astrid baby te verwelkomen! 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video