"Sardienen over haar benen getrokken": Jani reageert op Michelle Obama's glitterboots

Print
"Sardienen over haar benen getrokken": Jani reageert op Michelle Obama's glitterboots

Foto: ISOPIX

Move over Kim Kardashian! Helemaal onverwacht werd het internet gisterenavond gebroken en nee, niet door een naaktfoto van een realityster, maar wel door voormalig first lady Michelle Obama in glitterboots. Dat kan Jani alleen maar toejuichen.

Om haar nieuw boek 'Becoming' voor te stellen, tourt Michelle Obama de wereld rond met een zaalshow. Daarin gaat ze het gesprek aan met een gasthost over heel wat onderwerpen. Gisterenavond was dat voor de gelegenheid Sarah Jessica Parker, die haar verwelkomde in New York. Michelle vond er dan ook niets beter op om zich helemaal 'Carrie Bradshaw' uit te dossen: ze verscheen op het podium in thigh high Balenciaga glitterboots.

Foto's daarvan gingen als een lopend vuurtje het internet rond. Al snel kon je op geen enkel sociaal netwerk meer ernaast kijken, want een (voormalige) first lady in high fashion? Dat hebben we nog niet eerder gezien! De foto's toverden dan ook direct een smile op Jani's gezicht:

"Van Martin Margiela en Balmain tot Balenciaga: onze Michelle draagt het allemaal. Ik kan dit alleen maar toejuichen, want laat ons eerlijk zijn... We vinden allemaal dat politici saai gekleed zijn, maar als Michelle Obama een poging doet tot, dan staat de wereld op zijn kop! En ja, sommigen zijn voor- of tegenstander, maar dat is nu eenmaal fashion. Ook al zien haar benen eruit alsof er twee sardienen zijn overgetrokken, geef ik haar toch een pluim! Fantastisch wat een paar boots kunnen teweegbrengen. Go Michelle!"


Natuurlijk wou Sarah Jessica Parker ALLES weten over de boots, die trouwens een prijskaartje van zo'n 3.000 euro hebben. De verklaring was simpel: "Ze waren gewoon heel cute! Ik dacht: dat zijn nu eens mooie laarzen!", vertelde Obama. Later bleek er dan toch een achterliggende reden te zijn. Als first lady zou ze deze Balenciaga's nooit gedragen hebben, want dat zou kritiek van het volk opleveren, met een prijskaartje dat meer kost dan het gemiddeld Amerikaans loon. "Ik ben nu vrij om te doen wat ik wil."

Als je haar zelf eens wil zien schitteren op het podium, dan kan je op 17 april 2019 naar Amsterdam trekken, want dan komt de populaire Amerikaanse ex-first lady daar ook een babbeltje slaan. Wij zijn benieuwd wat ze dan draagt!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video