Olala: Lidl lanceert een cheape versie van peperdure dagcrème die celebrities gebruiken

Print
Olala: Lidl lanceert een cheape versie van peperdure dagcrème die celebrities  gebruiken

Foto: Beautylab

De peperdure 'La Prairie Cellular Radiance Cream' is een superdeluxe crème die erg goed is, maar ook erg prijzig. Onze favoriete budgetshop Lidl blijft niet achter en brengt binnen het Cien-gamma een crème op de markt met quasi dezelfde samenstelling als het peperdure product. Onder het motto: duurder is niet altijd beter, gaan wij nu volop voor de crème van Lidl!

Crème de la crème

We zijn vaak van mening dat je voor het beste resultaat sowieso je portemonnee moet induiken. De luxe dagcrème van La Prairie kost zo’n 550 (!) euro... En de beautylijn die Lidl op 3 januari gaat uitbrengen? Daar betaal je slechts 2,99 euro voor. Dat hoef je ons geen twee keer te vertellen! Er goed uitzien én geld besparen? Yasss, please!

Ingrediënten

Deze unieke beautylijn van Lidl wordt ‘Cien Cellular Beauty’ genoemd. De lijn bestaat uit een dag- en nachtcrème, een serum en een mousse voor onder de ogen. De producten gaan rimpels tegen en stimuleert de natuurlijke celvernieuwing. As we said before, dezelfde ingrediënten in deze crème vind je dus ook terug in het luxe merk La Prairie. Myramaze is het meest opvallende ingrediënt. Dat is een stof uit een Afrikaanse struik die een droge en gestreste huid weer in balans moet brengen... Lidl for the win!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video