STYLEFILES: Dit waren de leukste outfits van Meghan Markle in 2018

Print
STYLEFILES: Dit waren de leukste outfits van Meghan Markle in 2018

Foto: JaniTV

Bijna het einde van het jaar, dat betekent: tijd voor jaaroverzichten! Natuurlijk kan onze favoriete royalty Meghan Markle daarin niet ontbreken. Wij vonden per maand de leukste outfit die ze droeg en voor de nieuwsgierigen: de prijs van de stuks konden we ook vinden. Hou je portemonnee maar al in de aanslag!

JANUARI

Op 9 januari verschenen Meghan en Harry voor de tweede keer als verloofd koppel. Ze bezochten Reprezent Radio in Brixton, een radiostation dat door jongeren onder de 25 jaar wordt gerund. De showstopper van de outfit van Markle was een brede, zwarte broek. Kan je niets mis mee doen, toch? Kleine kanttekening: de prijs van de broek is minder interessant. Het stuk van het bekende merk Burberry kost wel zo’n 600 euro.

 

FEBRUARI

In februari verscheen het schattige koppel in Schotland. Meghan bleef in het Schotse thema en droeg een warme lange jas met een Schotse ruit. Meghan blijkt een fan te zijn van Burberry, want ook deze jas kwam van het luxueuze Britse merk. De prijs? 2.000 euro!

 

MAART

Op 23 maart woonden Meghan en Harry het ‘Amazing the Space’ event bij. Het initatief werd opgericht door jongeren in Noord-Ierland die andere jongeren aanspoort om zich in te zetten voor vredesinitiatieven. Meghan's outfit? Een simpele witte trui, pumps van Jimmy Choo en een chique, donkergroene rok van ontwerpster Greta Constantine. Meghan koos de kleur zelf uit, maar voor het 'plebs' wordt dit verkocht in het grijs. En dat mag wat kosten: de rok is wel zo’n 400 euro waard.

 

APRIL

Op 25 april herdachten Meghan en Harry de eerste militaire actie van de Nieuw-Zeelandse en Australische soldaten in Wereldoorlog I. Hier viel ons oog op het schattig tasje dat ze meedroeg. Niet zomaar een tasje natuurlijk, maar een 800 euro kostend tasje van Gucci. Cute!

 

MEI

De dag waar we allemaal smachtend naar uitkeken: 19 mei! Op deze prachtige lentedag stapten Meghan en Harry in het huwelijksbootje en werden ze officieel ‘the duke and duchess of Sussex’. De bruid droeg hier een opvallend simpele trouwjurk van Givenchy, ontworpen door Claire Waight Keller. Daar hangt volgens sommige bronnen een prijskaartje van wel zo’n 116.000 euro aan.

 

JUNI

Meghan en Harry sprongen van het ene huwelijksfeest naar het andere, want op 16 juni verscheen het kersvers getrouwde koppel op de trouwceremonie van Harry’s nichtje Celia McCorquodale. Meghan liet zich van haar beste kant zien en droeg een romantische lange jurk van Oscar De La Renta, goed voor zo’n 4.428 euro.

 

JULI

De hertog en hertogin van Sussex staan niet stil. In juli stonden ze alweer klaar voor een receptie met jeugd van de Commonwealth in Londen. Meghan’s outfit was een showstopper: ze droeg een zomerse, knalgele jurk van Brandon Maxwell. Wat mag dat kosten? Jawel, zo’n 500 euro.

 

AUGUSTUS

Hupsakee, tijd voor nog een andere trouwpartij. Deze keer was de eer aan Harry’s jeugdvriend Charlie Van Straubenzee. Er waren redenen genoeg om te feesten, want Meghan vierde die dag, 4 augustus, haar 37ste verjaardag. De birthdaygirl droeg een jurk van Club Monaco, een Amerikaans modemerk waarvan Ralph Lauren het moedermerk is. En geloof het of niet, maar de prijs viel (in Koningshuistermen) nog best mee: de jurk kost 'maar' 300 euro.

 

SEPTEMBER

Op 6 september waren Meghan en Harry weer van de partij op het ‘100 Days to Peace’ galaconcert, waar ze Wereldoorlog I herdachten. Meghan was de ster van de avond met een felblauwe jurk van Jason Wu, die wel zo’n 1.763 euro kost. Wut?!

 

OKTOBER

Meghan en Harry zouden de 'duchess' en de 'duke' van Sussex niet zijn als ze niet eens een bezoekje zouden brengen aan Sussex. Wonder boven wonder droeg ze bij dit bezoekje iets betaalbaar: ze had namelijk een simpel, groen hemd aan van & Other Stories, dat maar 79 euro kost. Wij reppen ons alvast naar de winkel om het hemd van Meghan te bemachtigen.

 

NOVEMBER

Op 21 november bezocht Meghan de Hub Kitchen in Londen, waar ze de opbrengsten van het kookboek dat ze samen schreven, onthulde. Deze gaan naar de mensen die werden getroffen door de brand in de Grenfell toren. Hierbij droeg ze een leuk bordeaux jurkje met een fluwelen kraag van één van haar favoriete merken: Club Monaco. De prijs valt enigszins nog mee: 200 euro. En spotten we daar al een klein buikje?

 

DECEMBER

Op 18 december bezocht Meghan 'Royal Variety Charity's Brinsworth House', een tehuis voor ouderen die vroeger in de entertainment industrie werkten. Daar deed ze mee met de kerstactiviteiten. Ze droeg een grijze, lange trenchcoat van Soia and Kyo, goed voor wel 500 euro. In haar bloemenjurk konden we haar buikje ook al goed spotten. Yay! Wij zijn alvast benieuwd waarin we Meghan in 2019 zullen zien stralen.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video