EIN-DE-LIJK! Er opent binnenkort een eerste KFC-vestiging in België

Print
EIN-DE-LIJK! Er opent binnenkort een eerste KFC-vestiging in België

Foto: Unsplash | Aleks Dorohovich

Wie dacht in 2019 eindelijk haar goede voornemens eens te kunnen afvinken, mag het vergeten. Er werd ons namelijk toegefluisterd dat ’s werelds bekendste kippenkeet, beter gekend als KFC, volgend jaar ein-de-lijk een vestiging zal openen in ons belgenlandje. Dat dieet zal dus nog een jaartje moeten wachten…

Kentucky Fried Chicken zal dit voorjaar nog de deuren opengooien van een allereerste Belgische vestiging. En zoals heel wat internationale merken kiest ook KFC voor onze hoofdstad. Maar wie een beetje geduld heeft, zal niet elke week naar Brussel hoeven af te zakken, want de keten is van plan nog heel wat KFC-restaurants te openen komend jaar.
 

150 BELGISCHE VESTIGINGEN, QUOI?

Verslik je nu niet in je kruidig kippenboutje, want de kiprestaurantketen zou op termijn maar liefst 150 vestigingen willen openen in België. We hebben het dan zowel over restaurants als drive-ins.
 

THE COLONEL IS FINALLY HERE

Net zoals een Whopper van Burger King staat KFC bekend om z’n emmers ofte buckets. Ook het logo met de grijze ‘kolonel’ is ondertussen wereldwijd gekend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KFC - Kentucky Fried Chicken (@kfc) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video