Whoop whoop! Koppels die dit samen doen hebben volgens onderzoek een beter seksleven

Print
Whoop whoop! Koppels die dit samen doen hebben volgens onderzoek een beter seksleven

Foto: Unsplash | NeONBRAND

Staat jouw seksleven op een laag pitje? En beleefde jouw kersenpitkussentje afgelopen weken meer romantiek dan je eigenlijke vriend? – Om nog maar te zwijgen van de pyjama waarin hij ons elke avond aantreft. – Dan is het dringend tijd om een reisje te boeken, wil je je seksleven een boost geven!

Vergeet relatietherapie, bloemen of diners bij kaarslicht. Volgens onderzoek is samen op reis gaan dé manier om de romantiek – en seks – in je relatie op peil te houden. Volgens U.S. Travel Association zou 77 procent van de koppels die samen reizen ook vinden dat ze een goed seksleven hebben. Bij koppels die binnen de tuingrenzen blijven, was slechts zo’n 60% tevreden over het kwaliteitslabel van hun partner’s kunnen tussen de lakens. Nadat ze er samen op uit getrokken waren, gaf meer dan een vierde van de koppels aan dat hun seksleven verbeterd was.

“Wanneer je op reis bent, dan vergeet je plots hoeveel onbeantwoorde e-mails er in je mailbox zitten, je schoonmoeder komt niet ongewenst aankloppen of de hond moet niet uitgelaten worden”, klinkt het bij de reisorganisatie. “Als je enkel met je twee op reis gaat, dus zonder vrienden of familie of andere koppels, heb je de kans om opnieuw diepe gesprekken te voeren en weer een connectie met elkaar te maken. Daarbij doe je sámen een heleboel nieuwe ervaringen op.”

Moraal van het verhaal: jij hebt het perfecte excuus gevonden om je vriend mee te sleuren naar het andere eind van de wereld. En in ruil krijgt hij er een goede beurt voor terug.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video