Ho ho ho(nd)! Lidl verkoopt ‘christmas sweaters’ voor onze viervoeters voor nog geen vijf euro

Print
Ho ho ho(nd)! Lidl verkoopt ‘christmas sweaters’ voor onze viervoeters voor nog geen vijf euro

Foto: Lidl

Kerstmis doet al eens gekke dingen met een mens. Zoals voor de 3.249ste keer deze maand ‘All I Want For Christmas Is You’ opzetten, je huis met zodanig veel lichtjes versieren dat marsmannetjes denken dat we contact willen leggen, en een kersttrui voor elke dag van de week hebben. En of course mag je trouwe viervoeter ook in de feestvreugde delen, dus stoppen we ‘m maar al te graag in een eigen christmas sweater. Die kan je nu bij Lidl scoren voor maar – ja, echt - 4,99 euro! Dan heb je lekker nog wat cash over om nóg lichtjes in te slaan.

Is je hond nog maar net bekomen van z’n halloweentrauma – hij was niet helemaal weg van dat spinnenkostuum – maar wil je dolgraag ook wat christmas spirit in zijn leven brengen? Dan hebben we goed nieuws, want de hondentruien van Lidl zijn naast een manier om honderden Instagram-likes te scoren bovenal ook praktisch. Ze beschermen je vriend namelijk op een stijlvolle manier tegen de kou.

Wil je in de sneeuw gaan ravotten met je loebas, dan kun je er ook terecht voor een waterafstotende jas met warme voering. De jassen zijn er zowel voor kleine rakkers als grote vlegels, de truien gaan tot maat medium.

En omdat Lidl maar al te goed weet dat een hond aankleden niet altijd van een leien dakje loopt, zorgden ze voor makkelijke sluitingen met klittenband.  


HONDENJAS OF -TRUI
Wil jij je trouwe viervoeter ook in een gepaste kerstplunje stoppen? Haast je dan naar de dichtstbijzijnde Lidl of klik je snel een weg naar lidl-shop.be. Snel zijn is de boodschap, want wij hebben het gevoel dat deze christmas sweaters de deur zullen uitvliegen.