Wow! Deze vitaminen zouden je haar snel doen groeien en de voor -en na foto's zijn verbluffend!

Print
Wow! Deze vitaminen zouden je haar snel doen groeien en de voor -en na foto's zijn verbluffend!

Foto: Instagram: jshealthvitamins

Er is weer een nieuw wondermiddeltje op de markt: de ‘Hair & Energy formula” van de Australische gezondheidsexpert Jessica Sepel zou je haar en nagels sneller doen groeien en dikker maken, en je eveneens een boost energie geven. Wij zijn benieuwd…

Wat zit er dan in dit wondermiddeltje dat zo effectief zou zijn? Het eerste hoofdingrediënt is zink. Dit zou ervoor zorgen dat je haar gezond blijft. Het tweede ingrediënt is zeewier. Hierin zit jodium en dit zou essentieel zijn om je schildklierhormonen goed te laten werken. Deze hormonen zijn verantwoordelijk voor een goed metabolisme en energie in je lichaam. Die jodium zorgt er ook voor dat je haar sneller groeit en sterker en volumineuzer wordt. Klinkt goed!

Volgens de site van JS Health zou je na een maand vitaminen innemen al resultaat zien. Zo zou je je al energieker voelen en zou je haar er al gezonder uitzien.

 

Maar voor we iets geloven, willen we bewijzen! Op de Instagram van JS Health en de site ziet het middeltje er alvast veelbelovend uit. De vitaminen krijgen een review van 4,9 op 5 sterren en de voor -en na foto’s liegen er niet om: de haren lijken gezonder en dikker! Neem maar eens een kijkje tussen al deze positieve commentaren. Het besluit: DO try this at home!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video