HUP naar kapper! Dirty Brunette wordt dé haartrend van 2019!

Print
HUP naar kapper! Dirty Brunette wordt dé haartrend van 2019!

Foto: Instagram, @ninezeroone

New year, new haircut. De haartrend van 2019: dirty brunette, een combinatie van koelere tinten tot rijke, warme kleuren om bij weg te dromen… Sounds good, right?

Dirty watte?

Als we celebrityhaarstyliste en bekende kapster Riawna Capri mogen geloven, lopen we volgend jaar allemaal met een dirty brunette coupe rond. Die dirty moet je niet letterlijk nemen. Want nee, het kapsel ziet er niet vuil of vet uit… Integendeel, het slaat alleen op de allernieuwste haartrend en wij zijn fan!

Heb je al bruine lokken? Dan is het eigenlijk maar een subtiele verandering. Voor de blondines is het al een meer gewaagde transformatie. Het is een mooie combinatie van koelere tinten en rijke, warme kleuren.

Ssssmokey

Met deze haarstijl worden verschillende lokjes omgetoverd naar het lichtste bruin of het donkerste blond. ‘Het is niet super icy en niet superwarm’, zegt Riawna. ‘Het is een perfecte balans tussen beide.’ Volgens haar is het een neutrale, maar smokey look die bij elk huidtype past.

Nog niet overtuigd? Het is een heel haarvriendelijke hype, omdat je je haar niet volledig hoeft te kleuren. Riawna zette de trend alvast in, check it out:

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video