Temptatiooooon! Twee verleid(st)ers ontmaskerd en als kers op de taart de eerste beelden van het nieuwe seizoen

Print
Temptatiooooon! Twee verleid(st)ers ontmaskerd en als kers op de taart de eerste beelden van het nieuwe seizoen

Foto: VIJF

Het is aftellen vooraleer we terug kunnen smullen van een exorbitante portie drama en een pak sneuvelende relaties… en wie weet een paar huwelijksaanzoeken als er een Tim-lookalike deelneemt. De eerste verleidster praatte haar mond reeds voorbij, en die wordt vervoegd door twee nieuwe loslippige deelnemers. Maar dat is nog niet alles, want als kers op de taart, geeft VIJF de eerste beelden weg van het spiksplinternieuwe ‘Temptation Island’-seizoen! Menseuh, dat moet je zien.

De eerste verleidster kennen we al een beetje. Het is de 21 jarige Kimberly Herman uit Turnhout. Ze is serveerster in de Roxy discotheek in Antwerpen en heeft een passie voor fitness. Zal ze de mannen kunnen verleiden met haar goddelijke lichaam? Of zullen haar drankjes hen naar hogere sferen brengen? Wie zal het zeggen.

De twee overige singles komen beiden uit Brugge. Jietse Strubbe (22) werd door Het Laatste Nieuws als eerste mannelijke verleider ontmaskerd. Het blijkt dat hij bio beurshandelaar is en een eigen kledingmerk heeft. Wij zijn benieuwd of hij de vrouwen zal kunnen versieren, maar één ding is zeker: hij mag er zeker wel wezen! Rrr!

Last, but not least hebben we Emma De Busscher. Deze vermoedelijke verleidster werkt in een brasserie in Brugge. Zij blijkt geen onbekende te zijn in de Temptation wereld, want Marvin (uit Temptation Island 2016), durft al eens stoute reacties te geven op haar foto’s…. Dat belooft!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Palm trees, coconuts, tanned skin, sunsets, hot nights and good music ??

Een bericht gedeeld door Ems ? (@emmadebusscher) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red lips always lie, isn’t it ?? • • • #redlips #blond #girl #goodvibe

Een bericht gedeeld door Ems ? (@emmadebusscher) op

 

En dan het moment waar we allemaal op zaten te wachten: de eerste beelden! Hoewel er niet bijzonder veel wordt prijsgegeven, doet het filmpje ons toch al meer dan genoeg verlangen naar het voorjaar van 2019. Of er een nieuwe Gringo of Marvin in de maak is, is nog maar de vraag. Nog even op onze tanden bijten dus. En hopen dat er snel een nieuw spotje komt! 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video