MUST HAVE: Rituals lanceert haarverzorgingsproducten en wij zijn fan!

Print
MUST HAVE: Rituals lanceert haarverzorgingsproducten en wij zijn fan!

Foto: Rituals

Yay, Rituals heeft naast de meest schuimende zepen, de lekkerst geurende kaarsen en nog veel meer home- en bodyproducten, nu ook een heuse haarverzorgingscollectie uitgebracht. Wij duiken met jullie de collectie in, bestaande uit shampoo’s op basis van zelfgekozen elixirs, haarmaskers en stylingproducten.

In de 'Hair Temple' kan je je eigen shampoo samenstellen. Eerst kies je een geur, die je kan uitzoeken uit de bestaande lijnen, zoals 'The Ritual of Sakura', 'The Ritual of Happy Buddha' , 'The Ritual of Dao' en nog veel meer. Daarna kies je twee elixirs die je in je favoriete shampoo of conditioner wil verwerken. Deze worden voor jou in de shampoo gemengd in de winkel, terwijl je wacht. Enkele van onze favoriete elixirs zijn de 'Smoothen Elixir', die dient om pluizig en dun haar te verrijken, en de 'Glossy Elixir', die zorgt voor gehydrateerd, glanzend en zijdezacht haar. Er zijn nog veel meer elixirs waaruit je kan kiezen, en je selecteert de twee die het beste bij jouw haartype passen, waarmee je een uniek shampoo creeërt. Hier kan je uitzoeken welk elixir het beste bij jouw haar past. Zalig! Voor een shampoo betaal je €17.50, en in combinatie met een conditioner tel je zo’n €30 neer.

 

Naast shampoo en conditioner kan je ook haarstylingproducten verkrijgen. Wil je een nonchalante beach look? Gebruik dan de 'Texturing Sea Salt Spray'. Heb je last van pluizig haar? Gebruik dan de het 'Restoring Hair Serum'.  Er zit zelfs een droogshampoo in de collectie, zodat je haar er fris en fruitig kan uitzien (en ruiken) op een festival! Deze sprays worden verkocht voor €12,50.

 

Last but not least komt Rituals ook nog aandraven met haarmaskers voor de ultieme voeding voor je haar. Zo zijn er onder andere maskers voor gekleurd haar met witte thee en zonnebloempitten, die de kleur langer levendig houdt. Verder is er nog het 'Intense Nutrition Hair Mask' voor beschadigd haar en zelfs een 'Overnight Hydrating Hair Mask', wat je opdoet voor je onder de wol gaat en je haar herstelt terwijl je slaapt. Handig! Deze haarmaskers gaan voor 18 euro per stuk over de toonbank.

 

Opgelet: deze haarproducten zijn voorlopig enkel nog maar te verkrijgen in geselecteerde Ritual winkels, namelijk Rituals Antwerpen (Korte Gasthuisstraat & Meir), Rituals Wijnegem (Shopping Center), Rituals Brugge (Steenstraat), Rituals Brussel (Louizalaan), Rituals Luxemburg (53 Grand-Rue). Je kan ook online bestellen via rituals.com!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video