Vijf haar- en makeup looks met glitter die jou doen shinen op oudejaarsavond

Print
Vijf haar- en makeup looks met glitter die jou doen shinen op oudejaarsavond

Foto: Instagram: elangermantown

10, 9, 8, 7, 6, … Nog twee weekjes en het is al nieuwjaar! Ben je nog op zoek naar wat hair- and beautyinspiratie voor de grote avond? Geen nood. Wij hebben de leukste ideetjes met glitter voor je bij elkaar gezocht. Want zeg nu zelf, op oudejaar mag het al eens wat meer zijn.

GLITTERSTAART

De eerste glitterlook is al meteen heel simpel, maar daarom niet de minste! Met dit kapsel ga je écht de show stelen. Doe je haar in een lage staart, en zorg ervoor dat de rekker wordt bedekt met je eigen haar. Dit doe je door eerst de staart te maken, dan een stukje er uit te nemen en rond de rekker te draaien. Om het glittereffect op je staart te krijgen, kan je de Colorista Hair Makeup van l’Oréal gebruiken. Dit is een gel met glitters die je rechtstreeks op het haar kan aanbrengen. Je kan de dag na het feest de gel er gewoon uitwassen. In deze video kan je zien hoe dit gedaan wordt.

 

 

GLITTERNAGELS

Wat is een fancy outfit zonder gelakte nagels? Dit is de finishing touch aan je look. Zo’n glitternagels zijn makkelijker dan je denkt. Eerst lak je je nagels in een kleur die je leuk vindt. Als dit is opgedroogd, breng je nog een dunne extra laag nagellak of top coat aan. Als deze nog nat is, strooi je de glitters over je nagel. Wanneer dit is opgedroogd, neem je een klein borsteltje en veeg je de overige glitter van de nagel zodat die er proper uitziet. Door er een doorschijnende top coat over te doen blijven de glitters zitten. Wij zeggen: give it a try!

 

 

GLITTER LIPS

Met een glitterlip zorg je ervoor dat iedereen aan je lippen hangt. Jouw shiny lips zullen de ster zijn van de avond. Maar hoe begin je eraan? Het is niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is een lippenstift naar keuze, lip primer of fixerende gel voor de lippen, en glitter in de kleur van je lippenstift. Breng dan je  lippenstift aan, en als die gedroogd is doe je er de lip primer bovenop. Dop dan met een borsteltje in de glitters en breng ze aan op je mond. De primer zorgt ervoor dat de glitters blijven plakken. Et voila! Wij zijn fan van een rode glitterlip, maar een out-of-the-box zilveren glitterlip is ook niet mis! In dit filmpje kan je een tutorial bekijken die je leert hoe je de perfecte glitterlip creëert

 

 

GOUDLOKJE

Er altijd al eens uit willen zien als een echt sprookjesfiguur? Dit is je kans: met bladgoud in je haar, ben je het goudlokje van de avond. Doe je haar in een losse vlecht voor een romantische look. Smeer dan een beetje gel op je vlecht zodat het bladgoud blijft kleven. Neem dan voorzichtig kleine stukjes bladgoud en breng ze in losse stukjes aan op je haar. Resultaat: je ziet eruit als een echte prinses!

 

 

GLITTER EYELINER

Hou je van een iets minder opvallende look maar wil je toch een glitterqueen zijn? Probeer dan zeker eens een glitter eyeliner. Deze simpele doch betoverende look is een echte aanrader. Je kan de glitters zelf op je ooglid aanbrengen met een fijn borsteltje en fixerende gel of wimperlijm, zoals er in dit filmpje gedemonstreerd wordt. Er zijn natuurlijk ook in de winkel glittereyeliners te vinden, waarmee je ook een prachtig resultaat kan krijgen!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video