Aangeboden door Brabantia

‘Win een Linn’ en houd je huishouden stijlvol op orde

Fashionista met een drukbezet leven? In je dagelijkse rush is thuiskomen en ontspannen van essentieel belang. Maar naast je professionele to do-lijstje ligt er thuis vaak nog een huishoudelijk exemplaar op je te wachten. De oplossing om dit lijstje in te korten? Living of the rack - of simpelweg: het nieuwe Linn kledingrek van Brabantia! Hiermee lucht, droog en organiseer je stijlvol je kledij. Wat nog beter is? Je kan hem winnen!
Aangeboden door Brabantia

We hoeven je niet te vertellen dat de tijd die je hebt tussen het alarm van je wekker en je dagelijkse ritje naar het werk, vaak erg beperkt is. Dat halfuur of uurtje is gevuld met jezelf klaarstomen, je ontbijt al wandelend wegkauwen en in je overvolle kleerkast een stijlvolle outfit bij elkaar sprokkelen. Alle rommel die jij of een ander gezinslid intussen maakt, is een zorg voor wanneer je ’s avonds terug thuiskomt. Een veelgemaakte fout als je het ons vraagt, maar gelukkig vonden wij de oplossing. We geven je vijf voordelen van het Linn-kledingrek van Brabantia mee.

#1 Goed georganiseerd
Multitasken, we doen het allemaal. Maar wat als je interieuritems dat ook deden? Brabantia hield de trend om kleiner te gaan wonen in het achterhoofd en ontwierp Linn. Een kledingrek dat dienst doet als droogrek, kapstok in de hal én kleerkast. Met een stevige bamboe roede en twee in hoogte verstelbare plateaus, speelt het rek in op alle mogelijke functies die je kan bedenken. Heb je nog wat extra ruimte vrij, weet dan dat Linn in twee maten bestaat: small (60x57x190 cm) en large (99x57x190cm).  

#2 Stijlvolle eyecatcher
Daarnaast past het minimalistische design van het rek niet alleen binnen iedere ruimte, maar ook in ieder interieur. Scandinavisch, industrieel, landelijk: het tijdloze en strakke karakter van het ontwerp past zich aan als een kameleon. Zelfs de kleerhangers, wasmand en tafelstrijkplank zijn slim ontworpen zodat ze zowel functioneel als stilistisch uitblinken.

#3 Altijd netjes
Over die wasmand gesproken: plastieken exemplaren komen in alle kleuren en maten, maar wanneer je ze niet gebruikt, staan ze vaak in de weg. Opnieuw een struikelblok dat de ontwerpers van Brabantia niet ontging, dus ze bedachten een opbouwbare wasmand die je in een oogwenk opbergt.

#4 Tijd winnen
Laat je de was graag op een kleerhanger drogen om energie en geld te besparen, dan verlies je vaak tijd. Je moet de knoopjes van hemden losmaken om ze rond de hanger te krijgen of het is een uitdaging om die coltrui zonder kleerscheuren op te hangen. Opnieuw goed nieuws, de minimalistische aluminium kleerhangers die los van het Linn-kledingrek verkocht worden, hebben slimme inkepingen om je kleding in te vouwen. Vaarwel uitgerekte boorden of gedoe met knoopjes!

#5 Je kan erop bouwen
Wie een kledingrek in huis heeft, weet ongetwijfeld dat je er niet te veel gewicht aan mag hangen. Het vierde probleem dat de designers oplosten: dankzij antislipdoppen maakt Linn geen krassen op je vloer én blijft het rek altijd in balans.