Aangeboden door Brussels Airport

London is calling … met Jani’s styling & shopping tips

Shoppen op Brussels Airport en daarna het vliegtuig op naar Londen? Wij zeggen ‘Yes’! Net als Lynn en haar vriendin Tine. Zeker als ze daarbij vakkundig styling- en shoppingadvies krijgen van stijlgoeroe Jani Kazaltzis.
Aangeboden door Brussels Airport

Exclusief shoppen op Brussels Airport
Lynn en Tine wonnen de wedstrijd ‘Shop & Fly’ georganiseerd door Brussels Airport en JaniTV, en mogen dus op citytrip naar Londen. Maar hoe kan je vakantie beter beginnen dan eerst te mogen shoppen op Brussels Airport, het walhalla van elke vrouw (en man) door de talrijke kledingmerken en -stijlen aan zeer interessante prijzen op één plek. Ideaal om een coole outfit te vinden, helemaal in London style. Om dan helemaal ontspannen het vliegtuig op te stappen voor een trip naar fashionhoofdstad Londen.

Jani’s tips voor een Londen-proof outfit

 • Denk out of the box
  “In Londen vind je een mix van mensen en stijlen, en dat mag je terugzien in je outfit. Combineer bijvoorbeeld een klassieke jurk met een leren vest en sneakers voor een coole look.”
 • High fashion meets vintage
  “Een hippe outfit hoeft niet per se veel te kosten. Bovendien kan je stukken uit je kleerkast perfect een upgrade geven door ze te combineren met iets nieuws. Bijvoorbeeld met een elegante mantel, zoals degene die Tine vond op Brussels Airport. Op de luchthaven vind je ook merken in verschillende prijsklassen, om volop te mixen en matchen.”
 • Chic is het sleutelwoord
  “Een vrouwelijke jurk, een mooie handtas, elegante schoenen, … voeg altijd een chic accent toe aan je outfit voor een echte city look.”

Jani’s shoppingadvies op Brussels Airport

 • Shop nu, haal later op
  “Geen zin om te sleuren met spullen die je niet nodig hebt op vakantie? Laat ze opzijleggen aan de kassa van de shop en haal ze op in de bagagehal wanneer je terugkeert. Shop ‘till you drop, zalig…”
 • Shoppen na je terugkeer
  “Nog snel een cadeautje vinden voor de thuisblijvers of een koopje doen op de luchthaven, het kan ook als je terugkeert uit vakantie. Wist je trouwens dat je kledij op Brussels Airport heel vaak goedkoper is dan in de winkels daarbuiten? Zeker doen dus!”
 • Pauzeer in stijl
  “Wat ik zo leuk vind aan shoppen op de luchthaven, is dat je tussendoor kan ontspannen in stijl. Een cappuccino met uitzicht op het tarmac of een glas champagne in de chique champagnebar: geef toe, dat hééft toch iets?” Op Brussels Airport zijn er tal van mogelijkheden voor een goed glas of een lekkere maaltijd.
   

Zonder stress op reis? Start je vakantie op Brussels Airport!
Ontdek hier meer >>