Aangeboden door Brussels Airport

Een geslaagde blind date op Brussels Airport … met Jani als Cupido

Wie meespeelde met de Date & Fly-wedstrijd van Brussels Airport op JaniTV, maakte kans op een heuse blind date op de luchthaven én een vakantie naar een romantische bestemming. Winnaars Paulien en Xander ontmoeten elkaar vandaag voor het eerst, Jani is koppelaar van dienst. Dit zijn Jani’s tips voor een geslaagde blind date.
Aangeboden door Brussels Airport

Breek het ijs met een cadeautje
Een blind date is best spannend en kan zelfs wat stresserend zijn. Om het ijs te breken, kan je bijvoorbeeld een geschenkje kopen voor je date. Iedereen krijgt immers graag cadeautjes én het geeft je meteen iets om over te praten.

Paulien en Xander krijgen van Jani de opdracht om iets leuks uit te zoeken in een van de vele shops op Brussels Airport. Belgische mode, bier of chocolade - uit de grootste chocoladeshop van het land – een boek, een strip, of een grappig souvenir … Keuze is er in overvloed op de luchthaven. Paulien gaat voor een fles champagne met twee bijbehorende glazen, Xander kiest een reisgids uit voor Rome –  de bestemming van vandaag – en vindt nog een mooie doos macarons van Marcolini. Perfect voor een eerste date!

Kies een geschikte locatie uit
Voor je blind date zoek je bij voorkeur een plek uit waar je rustig kan praten én waar ook nog iets te zien is. Mocht het gesprek toch even stilvallen, dan kan je gewoon inpikken op wat er rondom jou gebeurt.

Uit de vele restaurants en bars die van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat open zijn op de luchthaven, koos Jani deze keer het Italiaanse restaurant Amo uit voor de date van Paulien en Xander. Een restaurant dat wordt gehost door Gault Milliau-chef Peppe Giacomazza. Een rustige plek middenin de gezellige drukte van Brussels Airport, met uitzicht op de vliegtuigen die klaarstaan voor vertrek. Ideaal om alvast in vakantiestemming te komen!

Hou enkele gespreksonderwerpen achter de hand
Hou je eerste gesprek vooral luchtig en stel veel vragen, zodat je elkaar beter kan leren kennen. Ben je toch bang om zonder gespreksstof te vallen? Pik in op wat je ziet of bedenk vooraf enkele gespreksonderwerpen. Op Brussels Airport vind je in elk geval inspiratie genoeg: reizen, shoppen, lekker eten … Daar kan iedereen over meepraten, toch?
 

Zonder stress op reis? Start je vakantie op Brussels Airport!
Ontdek hier meer >>