Aangeboden door Brussels Airport

Zo start je vakantie nog voor je vertrekt

Zo start je vakantie nog voor je vertrekt

Foto: Brussels Airport

Even helemaal niets moeten en doen waar je zin in hebt… Heerlijk, dat vakantiegevoel! Alleen is het niet altijd zo makkelijk om meteen de klik te maken in je hoofd. Duurt het bij jou altijd even voor je echt in vakantiestemming bent? Met deze vijf tips schakel je in vakantiemodus nog voor je goed en wel vertrokken bent.
Aangeboden door Brussels Airport

1. Vertrek zonder stress
Op het laatste moment nog boodschappen doen of je koffers pakken, het is niet zo bevorderlijk voor het vakantiegevoel. Doe het dus op voorhand, zodat je op tijd kan vertrekken. Leg je ook je paspoort of identiteitskaart alvast klaar, check je vlieguren en vertrek op tijd naar de luchthaven.  Zodra je op de luchthaven bent en je bagage is ingecheckt, kan je vakantie echt beginnen. Rustig rondkuieren en iets drinken met uitzicht op de vliegtuigen die klaarstaan voor vertrek … De ideale omgeving om in rustmodus te komen.

2. Geniet van lekker eten en drinken
Lekker eten en drinken, het hoort bij vakantie. En daar hoef je uiteraard niet mee te wachten tot je op je bestemming bent. Op Brussels Airport is er een grote keuze aan restaurants met diverse keukens en aan leuke bars. Terwijl je op je vliegtuig wacht, kan je in alle rust genieten van een fijn ontbijt, een snelle sushi lunch of een smakelijke hamburger - met of zonder frisse Belgische pint erbij. Op Brussels Airport kan je zelfs proeven van de keuken van echte sterrenchefs! Geen tijd om ter plaatse iets te eten? Neem dan iets lekkers mee voor op het vliegtuig … zo geniet je ook onderweg.

3. Shop ‘till you drop
Even rondneuzen in de grootste parfumerie van het land of shoppen bij River Woods, Fashion Studio of een van de vele andere merken … er zijn ergere manieren om de tijd door te brengen terwijl je op je vlucht wacht. Wist je trouwens dat je op de luchthaven interessante koopjes kan doen? Vooral kleding is hier een stuk voordeliger dan in de shops buiten Brussels Airport.

Tip: een mooie winterjas gespot maar je vertrekt net een weekje naar de zon? Maak dan gebruik van de shop&collect service. Laat je aankoop opzijleggen en haal hem op zodra je terug bent. Zo shop je voordelig én hoef je geen extra bagage mee te sleuren.

4. Trek op cadeautjesjacht
Een leuk aandenken voor de thuisblijvers? Op Brussels Airport vind je geschenken in alle soorten en prijsklassen: van een kleine attentie als een magneet – met 252 stuks per dag veruit het meest verkochte souvenir op de luchthaven – tot een doosje fijne Belgische pralines of een exclusief parfum. Op Brussels Airport kan je trouwens niet alleen shoppen als je vertrekt, maar ook als je terugkomt. Handig voor die last minute cadeautjes!

5. Fun in de speelzones
Reis je met kinderen? Die kunnen zich volop uitleven voor ze het vliegtuig op gaan. Behalve vaste speelzones op bepaalde plekken, zijn er aan verschillende gates op Brussels Airport elk seizoen nieuwe spelletjes, van tafelvoetbal tot interactieve airport games. Fun verzekerd!
 

Zonder stress op reis? Start je vakantie op Brussels Airport!
Ontdek hier meer >>