WANT: Deze kerstversieringen moét je hebben als je een echte fashionista bent

Print
WANT: Deze kerstversieringen moét je hebben als je een echte fashionista bent

Foto: Goodwill

Ben jij een kerstboom met standaard kerstballen ook beu? Of ben jij een echte fashionista en Jani-fanaat en wil je dat laten doorschijnen in jouw kerstboom? Geen nood, wij hebben de perfecte oplossing voor jou: decoratiewinkel Goodwill verkoopt de leukste, schattigste en meest stijlvolle kerstversieringen ever!

Wat kan je nu verstaan onder fashionista-kerstversiering? Wel, wat dacht je van mini-handtasjes, lippenstiftjes, reukflesjes en shiny pumps in de kerstboom? Goodwill verkoopt ze allemaal in de “Heart by Goodwill”-collectie. Hierin vind je unieke kerstboomversieringen die echte collectors items zijn. De collectie deze winter heeft een Great Gatsby thema en schreeuwt dus glitter, veren en blingbling.

Naar goede gewoonte zitten er in dit assortiment ook de welgekende visjes-kerstboomhangers. And Jani LOVES them! Deze visjes worden ook in een Great Gatsby jasje gestoken: hieronder verstaan we zeepaardjes in korset en visjes met sierraden, rode lippenstift en champagnecoupes. Al deze versieringen zijn in stijlvolle gouden, zilveren, witte en zwarte tinten. Feestelijker kan niet, toch?

Goodwill heeft echter nog meer kerstversieringsthema’s in petto: wat dacht je bijvoorbeeld van sprookjesachtige kerstversiering in het thema ‘gingerbread candy’, ‘flower ballerina’s' of ‘the frog prince’? Deze originele decoraties kan je bestellen op de site, of neem eens een kijkje op de store locator om de verkooppunten het dichtst in je buurt te vinden.

Meer over instant-articles

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video