Hairspiration: Vijf half opgestoken kapsels om die wasbeurt nog even uit te stellen

Print
Hairspiration: Vijf half opgestoken kapsels om die wasbeurt nog even uit te stellen

Foto: Pinterest

Mag het eens wat anders zijn met je kapsel? Wil je wat volume in je haar creëren? Of heb je zin om je haar eens opsteken, maar wil je met je lange haren blijven pronken? Dan moet je één van deze vijf haarstijlen eens bekijken.

De knoop

Deze look is nonchalant maar ziet er tegelijkertijd ook prachtig uit. Neem twee deeltjes haar en maak van beide een vlecht. Voeg deze twee delen samen door ze dubbel te knopen. Als het niet blijft zitten kan je altijd enkele speldjes nemen en de knoop vastpinnen op je hoofd.

 

 

Double buns

Als je er écht cute wil uitzien, moet je dit kapsel zeker een kans geven. Het is niet moeilijk: deel je haar in een middenmeet en maak twee dotjes langs de linkse en rechtse kant op je hoofd. Super tof!

 

 

Nonchalant laag staartje

Neem het bovenste segment van je haar en maak hier een staartje van. Neem een klein stukje haar en bind deze rond de rekker van het staartje om dit te verbergen. Maak ergens tussen de losse haren nog een minivlechtje, dit maakt je look dat extraatje meer speels en avontuurlijk.

 

 

De hoge staart

Dit is het signature kapsel van Ariana Grande en perfect als je erg lang haar hebt. Neem een leuke en opvallende rekker of scrunchie en maak met de helft van je haar een heel hoge staart. Het ziet er nog leuker uit als je de hoge staart in twee deelt en dus aan beide kanten over de rekker laat hangen.

 

 

 

Very messy bun

Dit dotje is wel heel makkelijk: hoe nonchalanter, hoe beter! Neem een heel klein stukje haar en maak hier een minidotje van. Dit hoeft geen mooi afgelikt dotje te zijn, er mag haar langs alle kanten uitsteken. Je kan nog een extra flow aan je kapsel geven door met een krultang lichte golfjes te maken in de losse haren.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video