Lachen: Lidl komt met matching kerstkostuums voor jou en je lief

Print
Lachen: Lidl komt met matching kerstkostuums voor jou en je lief

Foto: Lidl

Als je je vrienden of familie een keer wil verrassen op kerstavond, dan hebben wij een ideetje voor jullie: matching kerstkostuums!

Lidl is helemaal into christmas: na de collectie foute kersttruien en een heuse kerstmis pop-up winkel komen ze met iets nog gekker: kerstpakjes voor jou en je lover, bff, broer of zus!

Als je écht wil opvallen op het kerstfeest, dan zouden we je aanraden een kerstkostuum van Lidl aan te trekken. Je bent misschien niet het meest modieuze familielid van de avond, maar de sfeer is verzekerd! Er zijn twee keuzes: ofwel een lollige kerstvrouw, waarvan de outfit bestaat uit een jurk en een muts, of een komische kerstelf, waarvan de outfit bestaat uit een rok, een jasje en een muts.

Alleen is maar alleen: laat daarom je lief (onder lichte dwang) ook een kerstman- of elfenpak aantrekken. De kostuums voor de mannen bestaan uit een broek, een jas en een muts. Je kan je ook met de hele familie verkleden, dan zal kerstavond zeker onvergetelijk worden!

De kerstpakken worden verkocht voor €9,99 per outfit. Die voor vrouwen shop je hier, en die van de mannen kan je vinden via deze link.

Meer over kerst

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video