CUTE: volgend jaar komt er een mini Peter Van de Veireke

Print
CUTE: volgend jaar komt er een mini Peter Van de Veireke

Foto: Instagram @petervandeveire

Na 19 jaar wordt MNM-dj en tv-presentator Peter Van de Veire opnieuw papa. Voor de daddy in spe is het zijn vierde kind. Hij heeft al drie volwassen dochters uit zijn eerste relatie. Maar hij is opnieuw in blijde verwachting samen met zijn vrouw Ilse. Hij kondigde het nieuws zelf aan op Instagram met een superschattige foto.

Een mamaschoen, een papaschoen en een kleine babysneaker met – voor wie heel goed kijkt – een echografie van hun toekomstige kleine spruit! Hij stuurde deze foto de wereld in via Instagram met een korte maar krachtige caption: #2019. Omdat Peter bekend staat om zijn crazy moppen, was het nog even afwachten wat hij nu écht bedoelde met de foto, maar de manager van Van de Veire bevestigde het nieuws al aan Het Laatste Nieuws. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#2019

Een bericht gedeeld door Peter Van de Veire (@petervandeveire) op

“Ergens volgend jaar wordt Peter opnieuw papa en daar zijn zijn vrouw en hij ontzettend blij om. Nu gaat hij eerst nog even focussen op MNM, Les Flamands (het creatieve huis dat hij samen met Niels Destadsbader en Miguel Wiels oprichtte, red.) én “De Slimste Mens”. Kwestie dat het kind toch íets heeft om trots op te zijn”, grapt Van de Veires manager.

Peter is al papa van zijn drie dochters (of zoals hij ze noemt: zijn drie vrouwen): Jitske (25), Kato (22) en Hebe (19).

Dikke proficiat, Peter en Ilse! 

Meest recente video's

Meer video