Alsof we erbij waren: dit was het huwelijk van Priyanka Chopra en Nick Jonas

Print
Alsof we erbij waren: dit was het huwelijk van Priyanka Chopra en Nick Jonas

Foto: Isopix

Joepie, zanger én hottie Nick Jonas (26) is eindelijk getrouwd met Indiase actrice Priyanka Chopra (36). En de trouw was niet zomaar een trouw, nee, deze trouwpartij kon zelfs tippen aan de Royal Wedding van Meghan en Harry. De tortelduifjes genoten samen van een Katholieke en een Indiase trouwceremonie, inclusief alle Hindoeïstische pre-wedding rituelen. Geen gewone trouwpartij dus, maar een 3-daags feest met alles erop en eraan. En wij vertellen jullie alle details!

De Sangeet

De Sangeet is de eerste Indische traditie voor een huwelijk. Hierbij geven beide families van de bruid en de bruidegom het beste van zichzelf in een heus musical-feest. De bedoeling is dat de families elkaar zo leren kennen en het geluk en blijdschap van het koppel wordt gevierd. In een filmpje dat Nick en Priyanka postten zien we de families helemaal uit de bol gaan en zien we Joe Jonas zichzelf uitleven met de microfoon. Ambiance was er zeker!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It all began as a fierce song & dance competition between the families but ended, as always, as a huge celebration of love.  Nick and I were looking forward to the Sangeet (musical evening), another pre wedding ritual.. and to see what each side had put together. And what a performance it was. Each family telling our stories through song and dance, filled with lots of laughter and love. We were both filled with gratitude for the effort, the love and the laughter and will carry the memories of this special evening for the rest of our lives. It is an amazing start to a lifetime of togetherness for our families and friends...#grateful @nickjonas ??/??: @calebjordanlee @josevilla @josephradhik

Een bericht gedeeld door Priyanka Chopra (@priyankachopra) op

 

De Mehendi

In het tweede voorhuwelijks ritueel in India worden de vrouwen van beide families uitgenodigd en wordt er henna op de handen en voeten van de bruid aangebracht. De belangrijkste reden hiervoor is omdat de henna een kalmerende werking heeft en zo de bruid probeert de kalmeren voor alle chaos die bij een bruiloft komt kijken. Als de henna achter de rug is worden de mannelijke leden van de familie ook uitgenodigd en is er nog een feest waar er uitbundig gedanst, gedronken en gegeten wordt. Ook bij Nick en Priyanka was dit niet anders. In een prachtige kleurrijke jurk ontworpen door Indiase designer Abu Jani- Sandeep Khosla dansten, zongen, en dronken ze in bijzijn van de families. Nick en Priyanka postten beiden dezelfde prachtige foto’s van het feest, en het zag er bijzonder gezellig uit!

 

 

 

De trouwceremonie

Nu, waar iedereen op heeft gewacht: WELKE JURK DRAAGT ZE? Voor de Indische ceremonie op zaterdag 1 december droeg Priyanka een glitterende rode rok met bijpassende top en een prachtige zijden sluier. In India is het gangbaar om in het rood trouwen. Nick droeg ook een typisch Indische outfit, met een Sherwani ( een Indische jas) en een tulband. Alle kleding werd handgemaakt door Indische designer Sabyasachi Mukherjee. Wauw!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And forever starts now... ?? @nickjonas

Een bericht gedeeld door Priyanka Chopra (@priyankachopra) op

 

Voor de Westerse ceremonie droeg Priyanka een wondermooie zijden jurk ontworpen door de enige echte Ralph Lauren. De prijs van langste sluier ooit gaat trouwens ook naar haar, want haar eindeloze sluier was wel zo’n 23 meter lang en ze had wel vijf hulpjes nodig om haar sluier te dragen. Al dit moois gebeurde in India in het Umaid Bhawan Palace in Jodhpur. Op Instagram postte het koppel een filmpje met de mooiste momenten van de ceremonie, wat ons toelaat een beetje mee te genieten en weg te dromen van dit droomhuwelijk. We zien Nick ook een traantje wegpinken als hij zijn Indiasche godin ziet aanlopen. Nick noemde het op Instagram de “gelukkigste dag uit zijn leven” en noemde het "echt magisch". Priyanka benoemde de foto’s met “forever starts now…” Oooooh! Als kers op de taart was er gisteren nog een trouwreceptie in New Delhi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This was truly magical. @priyankachopra Link in bio @people

Een bericht gedeeld door Nick Jonas (@nickjonas) op

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiest day of my life. @priyankachopra

Een bericht gedeeld door Nick Jonas (@nickjonas) op

 

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video