Door dit opmerkelijk Zuid-Koreaans trucje dat maar drie seconden duurt krijg je die glanzende en propere huid

Print
Door dit opmerkelijk Zuid-Koreaans trucje dat maar drie seconden duurt krijg je die glanzende en propere huid

Foto: Shutterstock

Als er weer een merkwaardig schoonheidstrucje opduikt, komt het waarschijnlijk uit Azië. En dat is dit keer ook niet anders. De Zuid-Koreanen verklapten namelijk dé truc om een zachte, glanzende en propere huid te krijgen, zoals alleen zij dat hebben. Tell us more!

Het kneepje is veel simpeler dan je denkt. Het betreft de 'drie seconden - regel': de bedoeling is dat je je gezichtverzorgingsroutine start door je gezicht grondig te wassen met water. Daarna moet je meteen, binnen de 3 seconden, de volgende producten aanbrengen op je huid zoals je toner of een huidverzorging middeltje. Met andere woorden: breng je make-up aan op een vochtig gezicht. Whut?

Wat zou nu de verklaring zijn van deze uiterst opmerkelijke beautyroutine? Hee-Jeong Cho van het Koreaanse schoonheidsmerk Vitabrid C12 vertelt ons de reden. Je huid dient als bescherming tussen je cellen en de buitenwereld. Als de huid nat is, werkt die bescherming minder goed. Je huid kan daarom als ze nat is beter de werkende stoffen van je middeltje absorberen.  

Ziezo, weer een beautyhack bij op het lijstje! Dit is niet de eerste speciale beautyroutine die de Aziaten uit de doeken doen. Zo bestaat er ook de veelbesproken '10-staps routine' en de ‘jamsu’, wat betekent dat je met een gezicht vol make-up kopje onder gaat. Wij zijn benieuwd of het werkt!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video