Bingewatch alert! Deze serie over zeemeerminnen wordt jouw nieuwe Netflix-obsessie

Print
Ben je ook blijven steken in je mermaidperiode sinds je twaalfde? No shame, je bent niet alleen! Beter nog, want Netflix komt volwassen Ariel-lovers tegemoet door een serie te lanceren met zeemeerminnen. Geen Botje en Sebastiaan in dit verhaal, maar we krijgen er een pak hete mannen voor in de plaats. Vul je popcornvoorraad maar al aan!

Maak je agenda vrij op 14 december, want dan verschijnt ‘Tidelands’ – ook wel ‘De Kleine Zeemeermin’ voor volwassenen genoemd – op Netflix. De serie vertelt het verhaal van ex-gedetineerde Cal McTeer die terugkeert naar het vissersdorpje waar ze is opgegroeid. Net als ze haar leven weer op de rit denkt te hebben, spoelt er een lijk aan op het strand. Dit zet een reeks gebeurtenissen in gang die de bewoners van het plaatsje in een heel ander daglicht zetten. En ook Cal blijkt niet veilig voor de vloek die het dorpje al eeuwen in de greep houdt.

Geen weerwolven of sexy vampieren deze keer, maar een ras dat half mens en half sirene is. Sirenes zijn halfgodinnen uit de Griekse mythologie die schippers de dood in lokten met hun verleidelijk gezang. Wist de serie ‘True Blood’ jou te smaken, dan is ‘Tidelands’ ook spek naar jouw bek.

Wij halen er alvast ons zeemeermindekentje en unicon-chocolademelk bij!

Meer over films & series

Meest recente video's

Meer video