Exit Linde Merckpoel: dit verrassend trio presenteert dit jaar StuBru’s ‘Music For Life’

Print
Exit Linde Merckpoel: dit verrassend trio presenteert dit jaar StuBru’s ‘Music For Life’

Foto: Youtube

Na vijf jaar Linde Merckpoel zit de bekende rosse dit jaar voor de eerste keer niet aan de knoppen van de Warmste Week. Een verrassing voor velen, maar eentje die nog groter wordt wanneer Studio Brussel deze ochtend bekend maakte wie dan wel het programma aan elkaar zal praten: Otto-Jan Ham.

Trouwe luisteraars schrokken zich deze ochtend een bult toen het trio voor de Warmste Week bekendgemaakt werd. De naam Linde Merckpoel weergalmde deze keer niet door de speakers, maar wel die van Otto-Jan Ham. Ook Bram Willems is er dit jaar niet bij in het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Hij geeft de fakkel door aan Michèle Cuvelier.

Wie zich afvraagt waar Linde zich dan mee bezig zal houden in december: de Studio Brussel-lieveling organiseert haar eigen actie voor de Warmste Week. Onder het motto ‘geen woorden, maar daden’ zal ze al zwijgend een week lang geld inzamelen vanuit de Sint-Machariuskerk in Gent. Dat doet ze ten voordele van de vzw Coda, een centrum gespecialiseerd in palliatieve zorgen.

Eva De Roo zien we wél terug, zij presenteert dit jaar al voor de vierde keer Music For Life. Samen met oude rot Otto-Jan Ham en Zender-presentatrice Michèle Cuvelier zal zij dit jaar opnieuw heel wat harten verwarmen.

De Warmste Week loopt van dinsdag 18 tot en met maandag 24 december, en wordt live uitgezonden vanuit Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video